Ana sayfa Dizi Haberleri Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü’nün uluslararası arenadaki başarısı durdurulamıyor!..

Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü’nün uluslararası arenadaki başarısı durdurulamıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Akın Akınözü geçtiğimiz sezon rol aldığı Hercai dizisinin yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmasından sonra İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Dizide ‘Miran Aslanbey’ karakterine hayat veren oyuncu bu yapım ile kariyerinde sıçrama yaşadı.

Yeni sezonda, Star TV’de ekran yolculuğuna başlayan Kaderimin Oyunu adlı dizide izleyici karşısına çıkan Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak ile baş rolü paylaşıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde canlandırdığı ‘Cemal karakterindeki performansıyla beğeni toplayan  yakışıklı oyuncunun hayranları sosyal medyada gündeme gelen bir paylaşımla heyecanlandı.

Florida merkezli Amerikan TV kanalı Telemundo’nun yöneticisi Ronal Day’in oyuncuyla bir fotoğrafını paylaşması sosyal medyada heyecan yarattı.

Amerika’nın en geniş içerikli ikinci ispanyolca yayın yapan kanalı olan Telemundo’nun yöneticisi Ronald Day’in paylaşımına ‘Harika şeyler geliyor!’ yorumunu yapması Akın Akınözü hayranlarını meraklandırdı.

Paylaşımı görenler, ‘Akın Akınözü’nün uluslararası kanallardaki başarısı durdurulamıyor’ şeklinde yorumlarda bulundular.