Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi 2. sezon fragmanı yayınlandı! Ne oluyor bir şey anlamadık!

Hercai dizisi 2. sezon fragmanı yayınlandı! Ne oluyor bir şey anlamadık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında geçtiğimiz sezon 12 bölümü ekrana gelen Hercai, büyük beğeni toplamıştı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 2. sezon fragmanı atv’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.Dizinin yeni sezonunun çok iddialı geldiği ortaya çıktı.

Miran ve Reyyan’ın aşkını heyecanla bekleyen izleyiciler Eylül ayına kilitlendi. Eylül’ün hangi günü 2. sezon ilk bölümünün yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Hercai 2. sezon fragmanı için yorum yapan dizinin hayranları, Miran’ın Reyyan’ı öpüşünün rüya bile olsa güzel olduğunu yazdı.

Fragmandan hiçbir şey anlamadığını yazan da birçok Hercai hayranı bulunuyor.

Bir izleyici ise “Gülerek başlardım, ağzım açık bir şekilde bıraktım” diyerek 2. sezon tanıtımından çok etkilendiğine vurgu yaptı.

“Ne oluyor gerçekten hiçbir şey anlamadım” diyen birçok dizi takipçisi bulunuyor.

İşte 2. sezon fragmanı:

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.