Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi final bölümü çekimlerinde olay! Akın Akınözü suç duyurusunda bulundu!

Hercai dizisi final bölümü çekimlerinde olay! Akın Akınözü suç duyurusunda bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü’nün Hercai dizisinin Midyat’taki çekimleri sırasında sette olay çıkardığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Miran karakterine hayat veren oyuncunun sete gecikmesi nedeniyle sorunlar yaşandığı belirtiliyordu. Ancak oyuncu bu iddiaları gerçek olmadığını belirten bir açıklama yayınladı. 25 Nisan Pazar günü Hercai dizisinin final bölümü atv’de ekrana gelecek ve 3 sezonluk macera sona erecek. Ancak dizinin son haftasında sette yaşananlar akılları karıştırdı.

Sete geciktiği için uyarılan oyuncunun bu duruma sinirlenmesi üzerine karavanı dağıttığı ve yapım koordinatörü ile de tartışma yaşadığı iddia edildi. Araya girenler olayın büyümesini engellerken ünlü oyuncunun ise seti terk etmesi krizi daha da büyüttü. Tüm dizi ekibi sette Akın Akınözü’nü beklediği ve çekimlerin aksadığı da ifade edildi. Bunlar iddialardı. Ancak oyuncu yaptığı açıklama ile olayın farklı olduğuna yönelik bilgiler verdi.

Yaşanan bu olayların ardından ünlü oyuncu bir açıklama yayınladı. Akınözü, açıklamasında iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi. Suç duyurusunda da bulunduğunu ifade eden oyuncu, açıklamasında şöyle yazdı:

“”Şahsıma yönelik isnat edilen bir çok asılsız iddiaya karşı bugüne kadar çok sevdiğim ve başarı ile yürütmeye çalıştığım mesleğimle anılmak istemem nedeniyle sessiz kalmayı tercih etmiştim. Tarafımca gerçekleştirilmediği halde bugün yaşandığı iddia edilen ve gerçekliği tamamıyla farklı yansıtılan olaya ilişkin kendime ve beni her daim sevenlerime saygımdan ötürü açıklama yapma zorunluluğunu hissetmiş bulunmaktayım.

19/04/2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak, “karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan” şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundum.

Karavan dağıtma eylemi tarafımca gerçekleştirilmediği gibi karavanı dağıtan şahıs hakkında adli birime başvurarak bizzat şikayetçi oldum.

Şahsımı yıpratmaya yönelik doğruyu yansıtmayan asılsız iddiaları ve özellikle bu durumdan yararlanmaya çalışan fırsatçıları sizlerin takdirine bırakıyorum.

Bu mevcut şartlar altında dahi sorumluluğum gereği sette çalışmalara devam ediyorum ve bu sebepten ötürü konuyla ilgili ancak şimdi gerekli açıklamada bulunabiliyorum.”

Hercai dizisi final bölümü çekimlerin olay! Akın Akınözü suç duyurusunda bulundu! 2