Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde ayrılık, izleyici resmen oyuncuyu senaryodan çıkarttırdı!

Hercai dizisinde ayrılık, izleyici resmen oyuncuyu senaryodan çıkarttırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisine üçüncü sezonda katılan genç oyuncu Doğan Bayraktar, Aslan Aslanbey karakteri ile hikayede yer aldı. Çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde devam etmekte olan dizide Aslan karakterine yönelik izleyici tepkisi, ilk günden itibaren hiç dinmedi.

Aslan Aslanbey, karakteri diziye katıldıktan sonra olaylar farklılaşmaya ve hikaye daha da ilginç bir noktaya doğru geldi. Ancak sosyal medya yorumlarında izleyicilerin bu karaktere yönelik tepkisi hiç dinmedi… Hercai dizisinin 3. sezonu kötü başlasa da hikayenin güçlenmesi ile son haftalarda toparlayan dizi, reytinglerde de iyi noktalara doğru adım attı.

Ancak yeni karaktere olan tepki, hikayeye önemli katkı yapmasına rağmen hiç azalmadı. Aslan Aslanbey’in Hercai dizisinde olmasını istemeyen dizi hayranları sonunda amaçlarına ulaştı. Oyuncu setteki çekimlerini tamamladı ve yapımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Hercai dizisinde ayrılık, izleyici resmen oyuncuyu senaryodan çıkarttırdı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Doğan Bayraktar artık dizide yer almayacak. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 49.bölümünde Aslan Aslanbey karakterini son kez izleyeceksiniz.

Karakterin nasıl veda edeceği de merak konusu oldu. Geçen haftalarda da ayrılması gündeme gelen Bayraktar’ın senaryodaki yeri ancak bu kadar uzatılabildi. Oyuncunun bugün İstanbul’a dönmesi de bekleniyor.

Doğan Bayraktar ismini Savaşçı dizisinde canlandırdığı Astsubay Kıdemli Başçavuş Selçuk Yenilmez karakteri ile duyurmuştu.