Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal, doğumdan 1 ay sonra ortaya çıktı! İşte Lalin bebeğin son durumu!

Sinem Kobal, doğumdan 1 ay sonra ortaya çıktı! İşte Lalin bebeğin son durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, bebekleri ile birlikte mutlu günler yaşıyor. Lalin ismini verdikleri kızları 22 Ekim tarihinde dünyaya gelmişti. İkili 1 aydır kızları ile heyecanlı günler yaşıyor.

Kontrol için doktora giden çift, çıkışta kameralar tarafından yakalandı. Sinem Kobal, evde durumların nasıl olduğu sorusu üzerine, “İyiyiz, her şey yolunda çok şükür. Tam 1 ay oldu. Kontrole geldik, her şey yolunda” diye konuştu.

Bebeğin kime benzediği sorulunca ise oyuncu, “Daha çok ufak, her gün de değişiyor. daha 40’ı çıkmadı. Bakalım biraz daha zaman geçince zaten siz de görürsünüz” demekle yetindi.

Uykusuzluk gibi bir sıkıntı çekmediğini, sıkıntı diyebileceği bir şey olmadığını söyleyen Sinem Kobal, her bebek gibi Lalin’in de büyüdüğünü ve henüz 40’ının da çıkmadığını hatırlattı.

Koronavirüs nedeniyle mesafeyi koruyan çiftin, maske takmaları ve dikkatli davranmaları da görüntülere yansıdı. Kenan İmirzalıoğlu, oradan geçen bir kişiyi de uyararak maskesini takmasını rica etti.