Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde beklenmeyen bir ayrılık! Bir oyuncu daha gidiyor!

Hercai dizisinde beklenmeyen bir ayrılık! Bir oyuncu daha gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Bir kaç haftadır diziden ayrılıklar yaşanıyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadıkları dizinin dün akşam 66. bölümü ekrana geldi. Yeni sezonda başlarda reytingleri düşük olan dizi, daha sonra hikayeye katılan yeni unsurlarla toparlamıştı.

Ancak Cuma günleri yayınlanan dizinin yılbaşından sonra Pazar akşamlarına alınması, izleyici kaybını da beraberinde getirdi. Bir türlü istenen reytingleri alamayan dizinin yayınlanan son bölümü de Total’de 10. sırada ancak yer bulabildi.

AB kategorisinde ise 26. sıraya kadar düşen dizinin finali ile ilgili kimi söylentiler gündeme gelse de henüz kanaldan gelen net bir duyuru yok.

Bu arada diziden geçtiğimiz hafta Hazar karakterine hayat veren Serhat Tutumluer ayrılmıştı. Öncesinde de Ahmet Kayakesen, Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar da diziye veda etmişti.

Bir başka ismin daha ayrılığı gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre diziden bir ayrılık daha yaşanacak!

Hercai dizisinde beklenmeyen bir ayrılık! Bir oyuncu daha gidiyor! 7

Mia Yapım imzalı diziden Füsun karakteri de gidiyor! Ayşegül Günay’ın hayat verdiği Füsun’un diziye nasıl veda edeceği henüz bilinmiyor. Usta oyuncunun iki bölüm sonra yani 68. bölümde ayrılacağı belirtilmekte.