Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde fırtına kopartacak itiraf! Senarist sakız gibi uzatmaz inşallah!

Hercai dizisinde fırtına kopartacak itiraf! Senarist sakız gibi uzatmaz inşallah!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Atv ekranında üçüncü sezonuna devam eden Hercai dizisinin hikayesindeki etkili gelişmeler, dizinin güçlenmesini sağlıyor. Son haftalarda yükseliş sergileyen reytingler, dizinin kemik izleyicilerinin yeniden ekrana döndüğünü gösteriyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 48 bölümü yayınlandı.

27 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek olan 49. yeni bölümde iki önemli gelişme yaşanacak. Bunlardan birisi Serhat Tutumluer’in başarıyla canlandırdığı Hazar karakterinin Miran’a söylediği sözler olacak. Oğlunu bağrına basmak için yanıp tutuşan Hazar, ona bakınca babasını, eşini, kardeşini görüyor…

Hazar’ın sözleri Miran’ı derinden etkiliyor ve ağzından ilk kez “Baba” sözü çıkıyor. İşte bu anlar izleyicilere gözyaşı döktürecek kadar duygusal sahneler.

Hazar diyor ki, “Ben sana bakınca, canımdan bir parça görüyorum. Dedene de benziyorsun. Öfkeni ondan almışsın, biraz da amcan var yürüyüşünde. Ama kirpiklerin, annenin kirpikleri. Bırakamam seni, bırakamam.”

Dizideki bir başka gelişme ise Reyyan’dan geldi. Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan hamile… Bu müjde 49. bölüm 2. fragmanında verildi. Miran, önce babasına kavuştu şimdi ise bir çocuğunun olacağını öğrendi.

Reyyan ve Miran’ın mutlu olmasını ve güzel bir hayat yaşamasını bekleyen dizi hayranları da bu gelişmeden son derece memnun. Tek sıkıntı ise senarist. Şayet diğer olaylarda olduğu gibi hamilelik mevzusu üzerinden farklı olaylar gelişir ise bu durum izleyicileri rahatsız edecektir. “Sakız gibi uzatmaz inşallah” diye yorum yazan dizi hayranları, hikayenin hızlı akmasını ve olayların uzatılmadan aktarılmasını istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Hercai dizisinin yarın akşam yayınlanacak yeni bölümü yine heyecanlı ve duygu dolu olacak. İşte Hercai 49. bölümden 2. fragman: