Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zümrüdüanka dizisinde bir ayrılık yaşandı, izleyici kahroldu!

Zümrüdüanka dizisinde bir ayrılık yaşandı, izleyici kahroldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarından artık Çarşamba günlerine alınan Zümrüdüanka dizisinin dün akşam 20. bölümü yayınlandı. Hafta sonu idare eder reytingler alan dizi, hafta içi çok zorlu rakiplerle mücadele içine düştü… Dizinin 20. bölüm reytingleri pek de iyi gelmedi ve kemik izleyicilerin de kaybedilmeye başlandığı rakamlara yansıdı.

Dizide bir de ayrılık yaşandı. 5 yaşındaki Beste Ilgın İlkbahar’ın canlandırdığı Işık karakteri artık dizide yok. Işık, çok tatlı, sempatik ve zeki bir kız çocuğuydu Annesi; yakın zamanda hastalanıp ölmüş, babası da üzüntüden alkole sarılmıştı. İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Cihan karakterinin kızı olan Işık silahla vuruldu ve dizide bir ayrılık yaşandı.

Zümrüdüanka dizisine hareket katmak için mi böyle bir sahne tercih edildi, yoksa ilk baştan beri senaryoda belirlenmiş bir durum muydu, bilinmiyor. Ancak Işık karakterinin ölümüne izleyiciler çok üzüldü.

Zümrüdüanka dizisinde bir ayrılık yaşandı, izleyici kahroldu! 7

“Işık’ın ölümüne dizidekilerden çok seyirciler ağladı, orası kesin” diye yorum bırakan dizi hayranları, sosyal medyada bu sahneden çok kötü etkilendiklerini yazdılar. “Allah kimseye evlat acısı vermesin” diye yorumlar da bırakan Zümrüdüanka hayranları, bu vedanın yüreklerine dokunduğunu, gözyaşlarına engel olamadıklarını belirten yorumlar yaptı.

Işık’ın ölümünden Hamit’i sorumlu tutan Serhat peşine düştü. İkisi de silahlıydı. Zümrüt ve Suhandan onları durdurmak için her yolu denedi. Ancak dizinin 20. bölümünde kurşunlar sıkıldı. Serhat ve Hamit vuruldu.

İzleyicilere göre ise Işık’ın ölümünden Hamit sorumlu değil… Tabii ki neler olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Ancak izleyiciler Hamit ve Suhandan çiftinin aşkını beklerken, bir de katil damgası yiyen Hamit’e üzülüyor. Senaryoya isyan eden Zümrüdüanka hayranları, tüm bu yaşananları kabullenmek istemiyor.

Dizinin bir aşk hikayesi olması beklenirken, içinden çıkılmaz bir olaylar zincirine dönmesi pek de izleyicilerin beklentisini yansıtmıyor.