Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi faciasından sonra Hazal Filiz Küçükköse’den riskli dizi kararı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi faciasından sonra Hazal Filiz Küçükköse’den riskli dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Oğuzhan Koç’un şarkılarını seslendirdiği mekanda sevgilisi Alp Güler ile vakit geçiren oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Dijital bir dizi projesi için görüşmelerini sürdürdüğünü söyleyen Hazal Filiz Küçükköse, hayranlarının merakla beklediği proje hakkında bazı detaylar verdi. Hafta içi yaptığı ilk açıklamada toplantıların devam ettiğini belirten oyuncu, “Sürpriz diyelim. Henüz tüyo vermeyeyim. Hayırlısı ise olur inşallah. Dijitale bir iş var, konuşuyoruz, bakalım” şeklinde konuşmuştu.

Ancak bir süre sonra yeniden kameralarca görüntülenen oyuncu bu sefer daha fazla detay verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak olan Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatılacağı Yavuz dizisinde başrolde Hazal Filiz Küçükköse’nin olacağı kulislere yansıdı. Ayrıca başroldeki partneri de Cengiz Coşkun olarak açıklandı.

Daha önce 6 bölüm süren ve düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılan Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli dizide de rol alan oyuncu, yine bir dönem işinde boy gösterecek. Küçükköse, “Dönem işi olacak. Yurt dışında özellikle Cannes’da satışı yapılacak. Güzel, değişik bir iş gelecek. Bildiğimizin dışında vizyonlu bir iş olacak” şeklinde konuştu.

Dönem işi çekmenin her anlamda zor ve yorucu olduğunun altını çizen Hazal Filiz Küçükköse, bu sefer güzel olacağını düşünerek projeyi kabul ettiğinin de altını çizdi.