Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde ödül mutluluğu ve dramın yakıcı gerçeği!

Hercai dizisinde ödül mutluluğu ve dramın yakıcı gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinin 49. yeni bölümü 27 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümü öncesinde Ahmet Tansu Taşanlar ve İlay Erkök’ün ödül almaları sette büyük mutluluk yarattı.

Dizinin hikayesi de son haftalarda iyice hareketlendi ve izleyiciler de yapıma geri dönüyor. Reytinglerin de yükselmesiyle birlikte Hercai dizisi için üst üste olumlu haberler geliyor…
Azat Şadoğlu karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar, Premios Telenovelas España 2020’de ‘Nova’nın En İyi Türk Genç Erkek Oyuncusu’ ödülünü kazandı.

Hercai’nin bir diğer sevilen oyuncusu İlay Erkök ise İspanya’nın en prestijli televizyon ödülleri olan “Premios Telenovelas Espana”da “En İyi Genç Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Bu iki yeni gelişmenin yanı sıra 49. bölümde olaylar bitmeyecek ve hikaye de daha ilgi çekici hale gelecek.

Hercai dizisinin 49. bölümünden ilk fragman yayınlandı. “Bu fragman bomba gibi” diye yorum bırakan izleyiciler hiç de abartmıyor. Gerçekten de sert olaylar dramın yakıcı gerçeği ile diziyi sarsacak.

Sırlar ortaya çıktıkça, diziye olan ilgi artıyor ve reytingler de yukarı yönlü olarak tırmanış yaşıyor. Miran’ın Hazar’ın babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasında sonra planlar bitmiyor, herkesi kendi hesabını kesmenin derdine düşüyor.

İşte Hercai dizisinin 49. bölümünden ilk fragman:

Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Feride Çetin ve Cahit Gök paylaşıyor.