Ana sayfa Dizi Arşivi Zümrüdüanka Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Zümrüdüanka Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Zümrüdüanka, Pastel Film imzalı, senaryosu Eylem Canpolat süpervizörlüğünde, Deniz Demirbilek ve Alper Çağlayan tarafından kaleme alınan Türk yapımı dram dizisi. Dizinin çekimleri Nevşehir, Ürgüp’te gerçekleştiriliyor.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz, dizinin iki başrol oyuncusu… Birbirlerine çok iyi uyum yakalayan ikili Serhat ve Zümrüt karakterlerine hayat veriyor. Aşkları gerçek ama onları bekleyen büyük sınavlardan geçmeleri lazım. Hikaye de bu aşkın geçtiği büyük sınavları, mutlu olmak için çaba harcayan iki genç insanı anlatıyor. “Gerçek aşklar küllerinden doğar” sloganı ile yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin etkileyici bir anlatım dili, görsel zenginliği olan bir çekim ortamı var.

Zümrüdüanka Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Fox
Yapımcı: Pastel Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2020
Mekan: Nevşehir Ürgüp
Süresi: 120 dakika
Müzik: Engin Arslan, Murat Başaran Mayki, Sunay Özgür
Başrol: Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, İsmail Hacıoğlu, Ayten Uncuoğlu

Oyuncular: Serhat Özcan, Miray Akay, Elif Çakman, Pelin Abay, Barış Küçükgüler, Gökhan Bekletenler, Doğukan Güngör, Gökçe Eyüboğlu, Menderes Samancılar.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/zumruduankafox
Instagram: https://www.instagram.com/zumruduankafox/?hl=tr
Facebook: https://www.facebook.com/zumruduankafox/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVs37o_DEd7-gITsGEZjDkA
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Zumruduanka

TÜM HABERLER:

Zümrüdüanka dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Zümrüdüanka Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

GENEL İZLENİM:

Zümrüdüanka dizisi dram türünde bir yapım ve ağır bir konuya sahip. Dizi, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Çekimleri Kapadokya’nın masalsı dünyasında yapılan “Zümrüdüanka” başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla dikkat çekiyor. İzleyiciler doğal bir hikaye olması, kendilerinden birçok şeyi dizide bulabilmeleri, aşkın büyüsüne yansıtması nedeniyle diziyi çok sevdiler.

HİKAYESİ:

Zümrüt Kuloğlu, Nevşehir’in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu’nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır. Zümrüt’ün annesi Ülfet halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır.

Zümrüt, bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken diğer yandan Demirkanların varislerinden Adil Bey’in evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır. Ne var ki Ülfet bunu öğrenecek ve kızını nikah masasına oturtmak için bin bir çeşit oyuna başvuracaktır. Zümrüt ise her şeye rağmen direnecektir. Çünkü yüreğini kavuran bir sır vardır. Zümrüt, Demirkanların Suriye’de şehit düşen torunu Serhat’a aşıktır. Ve bu aşk küle dönmüştür.

Zümrüdüanka Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Alp Navruz (Serhat Demirkan)
Ceren Yılmaz (Zümrüt Kuloğlu)
Selim Bayraktar (Abbas Demirkan)
Hatice Aslan (Ülfet Kuloğlu)
Ayten Uncuoğlu (Azimet Demirkan)
Serhat Özcan (Rüstem Kuloğlu)
Miray Akay (Meliha Kuloğlu)
Elif Çakman (Nevcihan Demirkan)
Pelin Abay (Suhandan Demirkan)
Barış Küçükgüler (Latif Demirkan)
Gökhan Bekletenler (Ömer Lütfi Bakırcı)
Doğukan Güngör (Hamit Özgüç)
İsmail Hacıoğlu (Cihan Gürtuna)
Gökçe Eyüboğlu (Deniz Akbaş)
Menderes Samancılar (Behram Özgüç)

MEKANLAR: Dizinin çekimleri Nevşehir’in göz bebeği Ürgüp’e bağlı Karağandere Mahallesi’nde yapılıyor. Kapadokya’nın masalsı dünyasını da ekranlara yansıtan Zümrüdüanka dizisi Peri Bacaları ve Tarihi Açık Hava Müzesinin yer aldığı Nevşehir’deki doğal güzellikleri ekranlara taşıyor.

JENERİK:

Dizinin müzikleri Engin Arslan, Murat Başaran Mayki ve Sunay Özgüre ait. Jenerik müziğindeki ‘Derman Sendedir’ adlı şarkıyı Ünlü şarkıcı Burcu Güneş seslendiriyor.

Dizinin fon müziği de izleyenler tarafından çok beğeniliyor.

FRAGMANLAR:

Zümrüdüanka dizisinden ilk fragmanı Fox’un ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. İzleyici hikayeye ve oyuncu kadrosuna kısa sürede alıştı. İlk sezon başarılı geçti ve reytingler de iyiydi. Pandemi nedeniyle 6 aradan sonra ikinci sezon yeni oyuncuların katılımı ile başladı ama ilk sezondaki ilgi geri gelmedi.

İlk Tanıtım: Zümrüdüanka dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalındaki ‘Oynatma Listesi’ bölümünden veya Fox’un internet sitesinden bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Zümrüdüanka dizisinin 1.sezonu 25 Ocak 2020 Cumartesi günü başladı. İlk sezon 9 bölüm devam etti. Koranavirüs salgını nedeniyle 21 Mart 2020 tarihinde dizinin setinde çekimlere Eylül ayının ortalarına kadar ara verildi. 2. sezon 12 Eylül 2020 tarihinde başladı. Zümrüdüanka dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında yayınlanmaktadır.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Zümrüdüanka dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler zaman zaman youtube da paylaşılıyor. Burcu Güneş’in güzel sesinin eşlik ettiği klipler de dizinin izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

1.Bölüm Özel Klip

3. Bölüm Özel Klip

KAMERA ARKASI:

Ürgüp’te çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncular ve teknik ekip arasında ki sıcak ortam dikkat çekiyor.