Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde şaşırtan denklem; kötü iyi oldu, iyi ise kötü!

Hercai dizisinde şaşırtan denklem; kötü iyi oldu, iyi ise kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisinde ölüyken çok seviliyordu, dirildi ve kendinden nefret ettirdi! atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai, Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 57. bölümü de geride kaldı. Dizi hayranlarının sosyal medya yorumlarında ise Dilşah karakteri bir hayli fazla yer almaya başladı.

Aysun Metiner’in canlandırdığı karakter yakın bir zaman önce ölmediği ortaya çıkmış ve hikayeye dahil olmuştu. Aslında bu karakterin geri dönüşü, bugüne kadar sergilenen hikayenin de anlamsızlaşmasına ve Azize’ye yönelik tepkilerin de azalmasına neden oldu.

Ayda Aksel’in canlandırdığı Azize karakteri, dizide en etkili isimlerden birisi. Aksel de bu karaktere başarıyla hayat veriyor. Dilşah karakterine hayat veren Aysun Metiner, diziye gelince aslında Azize’ye gıcık olanların onu unutup da canlandırdığı Dilşah karakterine sinir olmalarına şahit oldu.

Hercai dizisinde şaşırtan denklem; kötü iyi oldu, iyi ise kötü! 7

“O kadını gördükçe diziyi izleyesim gelmiyor. Dilşah ölüyken daha çok seviyordum” diyen bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu. Azize’nin Dilşah’ı zamanında öldürmemiş olmasına kızmaya başlayan Hercai hayranları, çok itici bulduklarını da belirtiyor.

“Dilşah ölmesin dediğimiz günlere lanet ettirdin” diyerek tepkilerini dile getiren hayranlar, bu sefer de Azize karakterinin yanında saf tuttu.

Dilşah’ın Azize’yi bıçakladığı sahneye yorum bırakan bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Azizem sen bu hallere düşecek kadın mıydın? Azize ölürse diziyi artık izlemem.”

Hercai dizisinde uzun süre Azize kötü bir kadın olarak anıldı ve sevilmedi. Dilşah gelince ise izleyici en kötüyü gördü ve Azize’yi bile kabullendi…