Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye başladı!

Menajerimi Ara dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü isimlerin her hafta konuk oldukları Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’da ilginç gelişmeler yaşanıyor… Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı dizinin şimdiye kadar 23 bölümü yayınlandı.

Eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken, farklı duyguları da izleyiciye yaşatan dizinin 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çınar’ın Feris’e teklifi ise herkesi şaşkına çevirdi. Dizide ayrılık rüzgarları esiyor. Uzun süredir EGO’dan ayrılmak isteyen Çınar, bu düşüncesini de Feris’e anlattı.

Çınar, birlikte yeni bir ajans kurmaktan bahsetti ve artık kimsenin onlara talimat vermeyeceği bir düzen kurabileceklerini ifade etti. Ancak Çınar’ın aldığı yanıt dizi izleyicilerini de fena halde şaşırtacak.

Menajerimi Ara dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye başladı! 2

EGO’nun sahibi olan Serkan ile aşk yaşayan Feris, hamile olduğunu ilk kez Çınar’a açıklıyor. 7 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin 24.bölümü bomba gibi bu haber ile sarsılacak.

Çınar’ın ayrılık düşüncesi de EGO’da yeni bir kriz mi yaratacak bunun detaylarını da yeni bölümde görebileceksiniz. İşte Menajerimi Ara dizisinden 24.bölüm ön izleme görüntüleri: