Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde sonunda bir karakter delirdi!

Hercai dizisinde sonunda bir karakter delirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından Hercai, 32.yeni bölümü ile 14 Şubat akşamı ekranda izleyicilerin karşısına çıkacak. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü buluşturan dizinin yeni bölümünde ilginç olaylar yaşanacak.

En çok da Elif cephesinde yaşanacaklar merakla beklenecek. Konağa dönen Elif, herkesin içinde intihar girişiminde bulunacak mı? Elif artık delirmiş bir halde ve “Yeter” diye de haykırıyor…Konağın balkonundan aşağıya atlayacak mı bilinmez. Ancak izleyiciler onu hayalete benzetti.

Yeni bölüm bir hayli heyecanlı, aksiyon dolu geçecek. Gönül,kardeşinin Fırat olduğunu öğrendi. Reyyan ile Miran’ın barışması da izleyicileri mutlu edecek bir gelişme olarak duruyor. İşte Hercai 32. bölümden ilk görüntüler:

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.