Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral dizi setlerini çok özledi ama bir sıkıntısı var!

Bensu Soral dizi setlerini çok özledi ama bir sıkıntısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisinde rol alan ve büyük bir beğeni de kazanan Bensu Soral, sonrasında iki farklı film projesinde yer almıştı. Organize İşler Sazan Sarmalı ve Mest-i Aşk isimli filmlerde yer alan Bensu Soral, yüzü olduğu markanın gecesinde kameralara konuştu.

Dizi setlerini çok özlediğini belirten Bensu Soral, “Teklifler tabii ki var. Bakıyoruz şu an, içimize sinen bir iş olduğunda hemen koşa koşa başlamak istiyorum. Çok çok özledim çünkü, ama şu gün netleşen bir şey yok.Hala projelere bakmaya devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, diziler konusunda bir hayli istekli. İyi bir proje bekliyor ve hem televizyon hem de dijital platformlarda yer alabileceğini anlattı.

İnternet projesinin kendisini daha çok heyecanlandıracağını da vurgulayan Bensu Soral, “En önemlisi senaryo ve ekip. Onun dışında yönetmen, yapımcı, şirket, tüm ekip benim için çok önemli. O yüzden takılmıyorum televizyon olsun ya da internet olsun diye” şeklinde konuştu.

Reyting korkusunu kendisinin de yaşadığını ifade eden Bensu Soral, yapacak bir şeyinin olmadığını ve başarılı işlerde yer almayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Tiyatronun da çok istediği bir şey olduğunu ve onu da iyi düşünmesi gerektiğini ifade eden Soral, sahneye de çıkmayı değerlendirdiklerini ve bir şekilde sete çıkmayı çok istediğini, çok özlediğini anlattı.