Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekrana dönen Burcu Binici’den beklenen açıklama geldi!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekrana dönen Burcu Binici’den beklenen açıklama geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2020 yılında Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizide ‘Tülin’ karakterine hayat veren oyuncu Burcu Binici, uzun bir aradan sonra ekranlara Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizideki Meltem karakteri ile döndü.

ATV ekranlarında yayınlanan Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın başrolünde olduğu dizide ‘Meltem’ karakterine hayat veren oyuncu, iddialı bir yapımla ekranlara geri döndü.

İş hayatında yoğun bir sürece giren Burcu Binici, özel hayatında zor günlerden geçiyor. Geçtiğimiz temmuz ayında rap şarkıcısı Tankurt Manas ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu kısa bir süre önce de evlenmişti. Sevgilisiyle ani bir kararla Eylül ayında evlenen Burcu Binici güzel haberi sosyal medya hesabından, “Sıfır şaka” sözleriyle duyurmuştu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekrana dönen Burcu Binici'den beklenen açıklama geldi! 7

Çiftin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleri geçtiğimiz günlerde magazin basınında yer aldı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkıp, tüm fotoğraflarını silen çiftin boşandığı yönünde haberler çıktı.

Sessiz sedasız evlenen ünlü çifttin bu hamlesi hayranlarını da şaşırttı. Bu gelişme sonrası, ikilinin hayranları “Ünlü çift ayrıldı mı?” sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Burcu Binici, bu iddialar basına yansıyınca şu açıklamayı yaptı: “Yeni eve taşınırken boya yüzünden kavga ettik. Eşya bulmak, almak da strese soktu bizi. Bir de üstüne ev sahibi kandırdı. Fevri davrandık, tartıştık ama toparlarız.”

Bu sözlerle birlikte Burcu Binici, ayrılık ve boşanma iddialarının doğru olmadığını ortaya koydu.