Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisini izlerken içimiz dışımıza çıktı!

Hercai dizisini izlerken içimiz dışımıza çıktı!

tarafından ker_def

Hercai dizisi atv ekranında izleyicileri mest etmeye devam ediyor…

Televizyon Gazetesi Detay – Dizinin 29 Mart Cuma akşamı yayınlanan 3. bölümünde Jehan Barbur’un sesinden Gesi Bağları şarkısı bir hayli beğenildi. Sosyal medyada yayılan o sahneye ilgi büyük oldu.

Dizinin jenerik müziğinin bile izleyiciyi içine çektiğini belirten dizi hayranları, bu şarkının diziye çok iyi oturduğu görüşünde…

Bazı izleyiciler bu sahnede gözyaşı döktüklerini sosyal medyada belirtmekte…

Bir dizi hayranı ise “İçimiz dışımıza çıktı” diyerek o sahneyi en iyi yorumlayan mesajı paylaştı.

Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz.

 

3. Bölümde neler yaşandı?

İntikam ateşiyle inşa edilen evlilik, Aslanbey ailesinin planladığı gibi son bulmuş, Miran, Reyyan’ı ertesi gün terk etmiştir. Bu acıyı kaldıramayan Reyyan, Miran’la ilk gecesini yaşadığı kulübeyi ateşe verir. Reyyan, acı dolu yaşantısına intiharla son mu verecek? Miran, aldığı intikamın haberini vermek için annesinin mezarına gider. İçinin soğumadığını itiraf eden Miran, Reyyan’a yaşattığı acıyı unutabilecek mi? Yanan kulübenin haberini Fırat’tan duyan Miran, bu intikam savaşında suçu olmayan Reyyan’ı o halde mi bırakacak? Yıllardır nikahlı kocası Miran’ın kendisini sevmesini bekleyen Gönül, sonunda bu mutluluğa kavuşabilecek mi? Azat’ın silahından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesiyle hastaneye kaldırılan minik Gül hayata gözlerini mi yumacak?

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.