Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın! Ebru Şahin ve Akın Akınözü gurur dolu!

Hercai dizisinin asıl başarısı gözden kaçmasın! Ebru Şahin ve Akın Akınözü gurur dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisi, son yayınlanan 57. bölümde reytinglerin biraz düşüş yaşaması ile dikkat çekmişti. Cuma günleri elde ettiği reyting oranlarına Pazar günlerine henüz taşıyamayan dizi, gün değişikliği sonrasında bir miktar izleyici kaybı yaşadı.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri devam eden dizinin setinde ise yoğun çalışma devam ediyor. Midyat’ta 3. kışını geçiren ekip, hem soğuklarla mücadele ediyor hem de her hafta yeni bir bölüm yetiştirmek için var gücüyle işine sarılmış durumda. Dizide Reyyan ve Miran karakterlerine hayat veren Ebru Şahin ile Akın Akınözü ise, 3. sezonda da yayında olmanın mutluluğu içinde.

Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, Dizi TV programına yaptığı açıklamada mutluluğunu şu sözlerle anlattı: “3. sezon taşıyabilmiş olmak bir işi çok mutluluk verici bizim açımızdan. Özellikle pandemi sürecinde insanların bize sahip çıkması, bizi hala destekliyor olması çok önemli, çalışan bir sürü arkadaşımız var ve biz de emek veriyoruz. O yüzden 3. kışımızı burada geçiriyor olmaktan mutluyuz.”

Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü, bu hikayeyi 3 sezondur sürdürebiliyor olmanın büyük bir başarı olduğu görüşünde. Oyuncu açıklamasında şu noktalara dikkat çekti:

“Benim için de mutluluk verici. Sonuç itibariyle 3 sezondur süren işin içindeyim. Bunu bir başarı olarak görebiliriz. Özellikle de işin içinde olunca, mutfağın içinde olunca 3 sezon çok daha fazla anlam kazanıyor. Çünkü bir sürü burada yaşanmışlıkla beraber geliyor. Ondan dolayı 3 sezondur bu yolculuğu, bu macerayı sürdürebiliyor olmak bence başlı başına bir başarı.”