Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de herkes her şeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor gibi yapıyor!

Hercai’de herkes her şeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor gibi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 23.bölümünü 29 Kasım akşamı izlediğimiz Hercai, reytinglerde birinciliği Arka Sokaklar ve Fox Ana Haber’e kaptırdı. Bu hafta Hercai’den birincilik başarısı gelmedi ama reytinglere gayet iyi gidiyor.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 24 bölümü ise 6 Aralık Cuma akşamı ekranda yerini alacak.Sosyal medyada dizinin son geldiği durum ile ilgili ilginç yorum ve tespitler var. Haberimizde esprili ifadelerin de yer aldığı, izleyicinin kızdığı durumların da bulunduğu bu yorumları aktaracağız.

İşte 24. bölüm fragmanı:

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

İzleyicilerin dikkat çeken yorumları şöyle:

– Senarist bize bi iyilik yap, Azize ile Nasuh’u evlendir balayına Afrika kabilelerini, birine yolla…

-Bölüm özeti: Herkes her şeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor… Fragman özeti: Herkes her şeyi bilmemeye devam ediyor…

– Yine Miran’ı delirttiler, olan yine Miran’a oldu.

– İşte böyle bir fragman istiyordum hiç bir şey anlaşılmayan, böyle daha heyecanlı oluyor.

– Delir artık, Allah’ını seviyorsan delir artık. Çok bile bekledin, biz bile delirdik. Ya sen daha ne bekliyorsun Miran.

– Elif, ne sümsük kızmış. Yediyi naneyi söylemedi, olan Miran ve Reyyan’a oldu.

-Azize yaptı yapacağını, yine mi artık yüreğim dayanmıyor.

– Allahım Yarabbim hep ayni bölümleri izliyoruz. O kadar gerçek var ama gerçeği bilmesi gereken kişilere söylenmiyor. Anlamsızca uzattıkça uzatıyorsunuz.

– Hiç değilse bir tane sır ortaya çıksın ya artık lütfen.

– Her şey çok karmaşıklaşmaya başladı, delireceğim ağa….

– Azize yüzünden diziyi bıraktım resmen… Yeter artık ya…