Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’deki başarısı Ebru Şahin’e ödül getirdi, mutluluğu görülmeye değerdi

Hercai’deki başarısı Ebru Şahin’e ödül getirdi, mutluluğu görülmeye değerdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, gecikmeli de olsa sahiplerini buldu. Şubat ayında yapılması planlanan ödül töreni İdlib’de şehit olan askerlerimizin acısı nedeniyle iptal edilmişti. Farklı bir formatta yayınlanan ödül töreni birçok ünlü ismin katılımı ile yapıldı ve kazananlar da belli oldu.

Pantene Yıldızı Parlayanlar Ebru Şahin, İlayda Alişan ve Alina Boz olarak daha önceden açıklanmıştı. Ebru Şahin ayrıca bir ödül daha kazandı. Ünlü oyuncu Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan performansı ile 2 sezondur göz önündeydi.

Ebru Şahin, bu başarısının karşılığını 46. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde “En iyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi olarak almış oldu. Sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir takdir kazanan Ebru Şahin, 1,5 yıllık son dönemde büyük bir kariyer sıçraması da yaparak, müstesna örneklerden birisi oldu.

Hercai'deki başarısı Ebru Şahin'e ödül getirdi, mutluluğu görülmeye değerdi 8

Ödülü ile birlikte instagram hesabından paylaşım yapan Ebru Şahin, mutluluğunu şu sözlerle anlattı: “Yazmayı seven biriyim ama insan böyle zamanlarda gördüğü desteğin mutluluğuyla söyleyecek çok bir söz bulamıyor. Hep inandığım hayallerimin gerçekleşmesinde emeği olan, beni kalbinde taşıyan, destekleyen herkese ve canım Hercai ailesine büyük bir sevgiyle teşekkür ederim. Umut taşıyan herkesin yolu aydınlık olsun iyi ki varsınız.”

Hercai'deki başarısı Ebru Şahin'e ödül getirdi, mutluluğu görülmeye değerdi 9