Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş sessizliğini bozdu, sosyal medya yıkıldı!..

Deniz Can Aktaş sessizliğini bozdu, sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündem oluyor.

Sosyal medyayı çok aktif kullanmayan oyuncu paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Deniz Can Aktaş’ın son paylaşımının üzerinden neredeyse bir ay sonra yaptığı yeni paylaşımı hayranlarını mest etti.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan oyuncunun hayranları paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.  Yakışıklı oyuncunun takipçileri fotoğrafa; “Deniz Bey maaşallahınız var!”, ” Ne zamandır bekliyorduk yeni foto, özledik!” ve “Nasıl da mükemmelsin!” şeklinde yorumlarda bulundular.

Deniz Can Aktaş sessizliğini bozdu, sosyal medya yıkıldı!.. 8

Kasaba Doktoru dizisinde ‘Dr Ömer Özen’ karakterine hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu dizide  Ozan Akbaba ve  Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosuyla birlikte rol alıyor.

Deniz Can Aktaş,  Kasaba Doktoru dizisindeki partneri oyuncu Hazal Subaşı’yla da güzel bir uyum yakaladı. Öte yandan gerçek hayatında uzun bir süredir meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan oyuncu sık sık ilişkisiyle de magazin gündeminde yer alıyor.

Deniz Can Aktaş sessizliğini bozdu, sosyal medya yıkıldı!.. 9

Hafsanur Sancaktutan geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda sevgilisiyle ilgili şunları söylemişti; “Deniz Can’ı tanıdıkça onun özünü, içini daha iyi görmeye başladım. Ona olan sevgim gün geçtikçe artıyor. Asla birbirimizin çizgisini zorlamıyoruz. Hayata ve mesleğimize karşı hep birbirimizi daha yukarı çeken bir ilişki yaşıyoruz. Benim için tam hayallerimdeki güvenli alanım.”