Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes bir bir Halka dizisinden ayrılıyor! Peki Hande Erçel’in durumu ne?

Herkes bir bir Halka dizisinden ayrılıyor! Peki Hande Erçel’in durumu ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Harbiye Açıkhava’da Buray konserinde ortaya çıkan Hande Erçel – Murat Dalkılıç çifti, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Uçankuş TV’de yayınlanan videoda Erçel, önemli mesajlar verdi.

Geçtiğimiz sezon Halka dizisiyle TRT1 ekranında yer alan oyuncu, dizinin yeni bir konsept ile 2020 yılında ekrana gelecek olması nedeniyle yeni sezonda ne yapacak merakla bekleniyor.

Erçel, “Halka dizisi bitmedi. 2020’de devam edecek ama benim durumum daha belli değil, kesin bir şey yok” diye konuştu.

Bugün Sina Koloğlu, projenin akıbeti hakkında detaylı bir yazı kaleme almıştı. Dizi 45-60 dakika olacak şekilde, 3-4 farklı dilde yeni bir konsept ve hikaye etrafında Ocak 2020’de ekranda olabilir, henüz senaryo yazılmadığı için bu sürenin Temmuz 2020’ye sarkma duruma da var.

Erçel, ise farklı dizileri de gündemine aldı.

Okuduğu başka dizi projeleri de olduğunu anlatan oyuncu, kesinleşen bir şey olmadığına değindi.

Erçel, önünde dizi projeleri olduğunu sinema filmi için ise gelecek yaz olabileceğini ama bir teklifin de gelmediğini anlattı.

Birlikte bir reklam veya başka bir projede rol alıp almayacakları sorulunca Murat Dalkılıç, “Neden olmasın, daha gelmedi düşünmedik o yüzden. Gelince bir düşünürüz. Hiç aklımıza da gelmedi” diye konuştu.

Murat Dalkılıç ile durumlarını soran muhabirlere “Her şey kısmet, her şeyin bir zamanı var. Şu an hiç öyle bir şey yok. Çalışıyoruz, işimizdeyiz gücümüzdeyiz” diye konuşan Hande Erçel, evlilik konusunda değişen bir durumun olmadığına değindi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: