Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes gıcık oluyordu, gidiyor! Yasak Elma dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

Herkes gıcık oluyordu, gidiyor! Yasak Elma dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, izleyiciye ilginç anlar, şaşırtan gelişmeler yaşatmaya devam ediyor. Her bölümde entrikanın dozunu yükselten diziye yeni karakterler katılırken, bazı karakterlerin de ayrılışı söz konusu oluyor. Hikayesi biten karakterlerden birisinin daha gideceği öğrenildi.

4. sezonuyla ekranda olan dizinin 85. bölümde Halit Argun ölmüş ve sonrasında diziden 5 karakter birden ayrılmıştı. Lila, Yiğit, Kerim, Halit ve Kaya karakterleri veda ederken, yeni isimler de diziye eklenmişti. Erdal Özyağcılar’ın Hasan Ali Kuyucu olarak geldiği dizide, Çağatay’a Berk Oktay ve Feride’ye de Gülenay Kalkan Ünlüoğlu hayat veriyor.

Bu hafta 96.bölümü yayınlanan dizide ne entrika ne de ilginç ve birbirinden absürt olaylar bitmek bilmiyor. Şahika’yı istemeden öldürdüğünü sanan Hasan Ali Kuyucu’ya bir tuzak kuran Ender ve Şahika, onu nikah masasına oturtmuştu.

Bir anda duvağın altından Ender’in değil Şahika’nın çıktığını gören Hasan Ali şaşkına dönmüştü! Herkesi şaşırtan bu sahne ile birlikte yeni bölümde neler olacağı da şimdiden merak konusu.

Şahika’nın şirketin hisselerine sahip olmasından sonra bazı değişimlerin yaşanacağı da yeni bir ayrılık haberi ile ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizide Mert karakterini oynayan Can Nergis’in Yasak Elma’dan ayrılacağını duyurdu.

Can Nergis, geçtiğimiz yıl Mart ayında diziye katılmıştı. Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim’in üniversitede sınıf arkadaşı ve ortağıydı. Birlikte bazı işler çevirdikten sonra, oynadığı bir oyunla suçları Kerim’e yıkıp onu cezaevine göndermişti.

Daha sonra planlarına devam eden Mert, Zehra ile evlenmişti. Aileye damat olarak gelen Mert, arkadan pek çok iş çevirirken Zehra hiç bir şey anlamıyordu. Son olarak doğum gününde Zehra’nın şirketteki tüm hisselerini Mert’e devretmesi de herkesi şaşırtmıştı.

blank

Dizinin takipçileri, Zehra’nın bu kadar saf olmasına kızarken, Mert’in de gitmesini istiyorlardı yaptıkları yorumlarda. İstenen oldu ve Mert gidiyor sonunda!

Karakterin diziden ayrılmasıyla gündemde ama nasıl bir sonla gidecek merak konusu!