Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes merakta! Gülperi dizisinde Kadir, Gülperi’yi durdurabildi mi?

Herkes merakta! Gülperi dizisinde Kadir, Gülperi’yi durdurabildi mi?

tarafından zk zk
Show TV’nin Gülperi dizisi, bu akşam 17. bölümüyle sürpriz gelişmelere sahne olacak!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizide, Eyüp’ün katil olduğunu öğrenen Kadir, Gülperi ile nikahına yetişerek onu uyarmaya çalışıyor.

Gülperi, ne olduğunu anlamayacak. Çocuklarının mutluluğu için eski eşine yeniden evet diyecek.

Kadir ise, Gülperi’yi kaybetmekten büyük üzüntü duyarken, Eyüp’ün gerçeği itiraf etmesini isteyecek. Gülperi, başka bir şekilde kocasının katil olduğunu öğrenecek.

Herkes merakta! Gülperi dizisinde Kadir, Gülperi'yi durdurabildi mi? 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kadir’in gelişiyle oturduğu nikah masasında şoke halde kalan Gülperi, onun Eyüp’le ilgili söyleyecekleri olduğuna emindir. İstediği yanıtları almak için çabalayan Gülperi bir yandan da Eyüp’ün ve çocuklarının beklenti dolu bakışları altında nikah memuruna cevabını vermek zorundadır.

Hasan ve Artemis, Kadir’in Eyüp’le ilgili ne bildiğini öğrenmek için birlikte tehlikeli bir serüvene atılırken; Bedriye de hiç tanımadığı yeni bir dünyaya girmek üzeredir. Ancak hepsini de bazı sürprizler beklemektedir.

Eyüp Kadir’in sürekli yoluna çıkmasına çok öfkelenir ve artık bu duruma bir son vermeye karar verir. Ancak intikam almak için yaptığı plan herkesin hayatını değiştirecek kadar tehlikelidir.

Gülperi 17. bölüm Ön İzleme: