Ana sayfa Sosyal Medya Herkes onu Çukur dizisine bekliyor ama Erkan Kolçak Köstendil bir başka dizide ortaya çıktı!

Herkes onu Çukur dizisine bekliyor ama Erkan Kolçak Köstendil bir başka dizide ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle ekranlara gelen Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir dizide görünmüyor. Çukur’un takipçileri, sosyal medyadan oyuncuya ”Artık dön Çukur’a” çağrısını yaparken, oyuncunun bir süredir instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekmekte.

Vartolu Saadettin karakteriyle özdeşleşen Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir yeni bir proje peşinde. Eşi Cansu Tosun’un da aralarında bulunduğu isimlerle yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor. Tam olarak detayları netleşmese de ‘Konuşma’ etiketiyle yaptığı paylaşımlar dikkat çekmekte.

Temmuz ayında oğlu Marsel’in dünyaya gelmesinden sonra diziden biraz zaman isteyen Erkan Kolçak Köstendil, bu arada bir Youtube projesiyle de ilgilenmekte. Oyuncu, Çukur’un hikayesinden bir süre için uzaklaştı ama bir başka sürprizle ortaya çıktı!

Köstendil, daha önce de Bülent Şakrak ile birlikte pandemi döneminde hazırladığı mini dizi “Pes Artık” ile youtube’da yer almıştı. Bu kez bir Konuşma isimli mini bir dizide oynadı.

Dizinin fragmanını instagram hesabından paylaşan Köstendil, aynı zamanda etiketlediği isimlerle de dizide kimlerin oynadığını ortaya koydu.

Kendisi ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra başka bir projede yer almayan Aslıhan Gürbüz’ün yanı sıra Cansu Tosun, Okan Yalabık’ın da adı geçiyor.

Mini Dizi, bu akşam (20 Aralık) 23:45’te tüm bölümleriyle Youtube’da olacak…

Hayranlarının merakla beklediği mini dizinin fragmanını Kolçak’ın paylaşımından izleyebilirsiniz…

#KONUŞMA
20 Aralık Pazar gecesi 23:45’te tüm bölümleriyle MiniDizi Channel You-Tube’da

Kumbarafilm Present

#erkankeka #aslıhangürbüz #cansutosun #okanyalabık