Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir 2020’ye, Hazar Ergüçlü aynaya bakıyor! Birce Akalay ise gülmeyi başarmış!

Demet Özdemir 2020’ye, Hazar Ergüçlü aynaya bakıyor! Birce Akalay ise gülmeyi başarmış!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, sadece dizileri-sinema filmleriyle değil, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da gündemde. Ekranda yer aldıkları dizilerdeki rollerinin yanı sıra kendi hayatları da merak konusu olan ünlüler, sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla, hayranlarıyla birebir etkileşim imkanı da buluyor. Takipçilerinin merakla izlediği 3 kadın oyuncunun, pazar günü yaptıkları paylaşımlara bakalım.

İlk sırada Hazar Ergüçlü var. Şu anda Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde oynuyor. Ergüçlü’yü dizide Çiçek rolüyle yine başarılı bir performansla izliyoruz.

Oyuncunun rolü gereği haftalardır kendisini ekranda yüzü yanmış bir halde görüyoruz. Her bölümde yeni baştan plastik makyaj yapılan Ergüçlü’nün kendi halini unutmaya başlamıştık neredeyse! Neyse ki Hazar Ergüçlü, Pazar günü aynaya bakarken çektiği bir selfie ile hayranlarına yüzünü hatırlatmış…

Hi????

Demet Özdemir 2020'ye, Hazar Ergüçlü aynaya bakıyor! Birce Akalay ise gülmeyi başarmış! 9

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Demet Özdemir, hayranlarını hiç habersiz bırakmıyor! Hem tatil gününde hem de sette çalışırken bol bol fotoğraf ve videolarla takipçilerini mutlu ediyor.

Bir pazar gününden instagram sayfasına yansıyan kareyi ise aşağıda görebilirsiniz. Oyuncu, siyah beyaz olarak yayınladığı fotoğrafında, Covid 19 salgını ile pek de iyi anmadığımız 2020 ile ilgili hoş olmayan duygularını anlatmış adeta!

2020 ye bakıyorum ????

Demet Özdemir 2020'ye, Hazar Ergüçlü aynaya bakıyor! Birce Akalay ise gülmeyi başarmış! 10

Birce Akalay ise her şeye rağmen gülmeyi başaranlardan! Oyuncu, kısa bir süre önce ekrana veda eden Babil dizisinde oynuyordu. Final yapan dizinin ardından, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu ediyor.

O da pazar günü siyah beyaz fotoğrafla selamlamış hayranlarını. Oyuncu, İstanbul’da bir ara kendisini gösteren güneşe teşekkür ederken, ne olursa olsun gülmeye devam diyor…

_______Ne olursa olsun,
Bir yolunu bulup gülmeye devam günü bu. Karşında senin gülmeni sağlayan ve bundan mutlu olan kalpler için. Daima…
Ve teşekkürler güneş bugün de bizi aydınlatıp,ısıttığın için.

Demet Özdemir 2020'ye, Hazar Ergüçlü aynaya bakıyor! Birce Akalay ise gülmeyi başarmış! 11