Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen tek bir cümleyle tartışmaya noktayı koydu!

Melisa Sözen tek bir cümleyle tartışmaya noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde Alya karakteri ile izleyicilerin aklında iz bırakan Melisa Sözen, başarılı performansı ile büyük övgüler almıştı. Şimdilerde ne yaptığı merak edilen oyuncunun, gelen proje tekliflerini değerlendirmekte olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu, Cihangir’de kameralara yakalandı ve soruları yanıtladı. Sokakta maske takarak pandemiden korunmaya çalışan oyuncu, ayrıca Fransızca kursuna kayıt olduğunu ifade etti. Online olarak derslere başladığını belirten oyuncu, Fransızcasını ilerletmek için böyle bir adım attığına değindi.

Harun Tekin ile ilişkilerinin de iyi gittiğini anlatan Sözen, sevgilisinin çok yoğun bir çalışma programı olduğunu anlattı. Dizisi olduğu zaman çok yoğun olduğunu da anlatan oyuncu, Fransa’da da mesleğine devam etmeyi hedeflediğini, ancak pandeminin neler getireceğini bilmediğini söyledi.

“Önemli olan şu an için hepimizin sağlıklı olması” diyen Melisa Sözen, sosyal medya takipçisi fazla olan isimlere daha çok rol verildiği tartışmasına da katıldı. “Ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım, duymadım da” diye konuşan oyuncu, sektörde böyle bir şey olduğunu zannetmediğini vurguladı.

Seyircinin beğenisinin ön planda olduğunun altını çizen Sözen, “Takipçisi yüksek insanlara kötü oyuncu demek mi, öyle mi adlandırıyoruz o zaman. O da çok yanlış bir algı” dedi.

Melisa Sözen bu sözüyle aslında tartışmanın ne kadar anlamsız ve bazı oyuncular için de haksızlık olduğunu bu sözüyle anlatmış oldu.

Sözen’in “Takipçisi yüksek insanlara kötü oyuncu mu demek istiyorsunuz?” anlamına gelen bu sözleri aslında tartışmaya nokta konulması gerektiğini de anlatıyordu.