Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, Sadakatsiz’deki rol arkadaşı yemek programına çıkınca gazı sosyal medyadan verdi!

Melis Sezen, Sadakatsiz’deki rol arkadaşı yemek programına çıkınca gazı sosyal medyadan verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, yeni sezonun ilgiyle izlenen yapımlarından birisi. Dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen başrollerde oynuyorlar. Bafta ödüllü BBC’nin Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, hikayesiyle olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Başarılı performanslarıyla dizideki pek çok isim gündemden düşmüyor. Melis Sezen de bu isimlerin başında geliyor. Leke dizisinde başrolde yer aldıktan sonra dikkatleri daha çok çeken oyuncu, bu kez Sadakatsiz’de de kariyerinde önemli bir sıçrama yaşıyor.

Melis Sezen, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının ilgiyle takip ettikleri bir isim. Dizide her ne kadar sevilmeyen bir karakter olsa da gerçek hayatındaki doğal ve samimi halleriyle takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Dizinin sevilmeyen bir başka ismi de Tarık Emir Tekin’in oynadığı Selçuk karakteri. Tekin, bilindiği gibi Şevval Sam ve Futbolcu Metin Tekin’in oğulları.

İlk kez oyunculuk yapıyor Sadakatsiz dizisinde. Selçuk karakteri de hayli itici gelen bir karakter. Tarık Emir Tekin ise ilk dizisinde başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Tekin, bu Pazar sabahı, Kanal D’nin bir programıyla izleyenlere sürpriz yaptı. Arda İle Omuz Omuza programına konuk olan Tarık Emir Tekin, mutfakta hayli ter döktü!

Melis Sezen, Sadakatsiz'deki rol arkadaşı yemek programına çıkınca gazı sosyal medyadan verdi! 9

Melis Sezen de aynı anlarda Tekin’i izlerken çektiği bir fotoğrafla sosyal medyadan aşağıdaki paylaşımı yaptı ve dizideki rol arkadaşının program sonunda ortaya koyduğu tabağa “Bu kadar iyi yapamazsın” notunu düştü!

Melis Sezen, Tarık Emir Tekin’e ekran başından gaz verirken, çıkan sonuca da biraz şaşırmış anlaşılan!

İşte o paylaşım…

Melis Sezen, Sadakatsiz'deki rol arkadaşı yemek programına çıkınca gazı sosyal medyadan verdi! 10

Taro Emir Tekin, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek “Peynirli Tavuk Köfte ve Rüzgar Gülü” yaptı.

Aynı programa Ocak ayında Melis Sezen de konuk olmuş ve Arda’nın direktiflerini kimi zaman yanlış anlayarak bazı zorlu ama komik anlar da yaşamıştı.

Melis Sezen, Sadakatsiz'deki rol arkadaşı yemek programına çıkınca gazı sosyal medyadan verdi! 11