Ana sayfa Dizi Haberleri Hiç aklınıza geldi mi, olayın bir kabus olabileceği? Yasak Elma büyük bir ters köşe mi yaptı?

Hiç aklınıza geldi mi, olayın bir kabus olabileceği? Yasak Elma büyük bir ters köşe mi yaptı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Bu akşam 25. bölümü ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisine saatler kala sosyal medyada yorumlar aldı başını gidiyor!

25. bölümü ekrana gelecek olan dizinin bir kaç gün önce bölüm fotoğrafları medyaya düştü.

Fotoğraflarda Zeynep ve Yıldız’ın şaşkın bakışları arasında Ender’in gelinlik benzeri bir kıyafetle durduğu ve yanındaki Alihan’ın koluna girdiği görülüyor.

Bir önceki bölümün final sahnesinde herkesin merakla beklediği soru, dizinin yeni fotoğraflarının yayınlanmasıyla şoka uğratmıştı.

Alihan’ın ortak çıkarları söz konusu olan Ender ile evlenebileceği ihtimali izleyiciyi delirtirken, gelen fotoğraflar iyice çileden çıkarmıştı!

Hafta boyunca duruma inanamayan izleyiciler arasında özellikle Zeynep ve Alihan’ın birlikte olmasını isteyen Zeyal’ciler, duruma pek çok yorum yapıp durdular.

Aslında bu fotoğrafların yanıltıcı olabileceği de kimi izleyicilerin aklına gelmedi değil!

Hiç aklınıza geldi mi, olayın bir kabus olabileceği? Yasak Elma büyük bir ters köşe mi yaptı? 7

Ters köşe yapmak isteyen diziden gelen bu fotoğraflar, ilk anda eleştirilere neden olsa da bambaşka bir durumu da işaret ediyor olabilir!

Tabii olayın ayrıntıları bu akşam yayınlanacak bölümde saklı ancak ilk tanıtımda Alihan ve Zeynep’in tartışmaları, ikinci tanıtımda Ender’in “Yuva yakan kadınlar arasına sen de girdin” diyerek Zeynep’le yaptığı telefon konuşması ve üzerine bu fotoğraflar gelince, herkesin aklında ortak bir düşünce oluşması da normaldi.

İzleyenler sosyal medyada tartışa dursun, bu akşam ekrana gelecek bölümde her şeyin aslında Alihan’ın kabusu olduğunu görme ihtimalimiz de bir hayli yüksek!

İzleyicilerden bazıları durumla şimdiden dalgasını geçmeye başladı bile.

Alihann’ın fotoğraftaki duruşunu ‘cenaze namazı’na benzeten izleyenlerden, bunun bir kabus olmasını dileyenler ve Alihan’ın Ender’in teklifinden sonra olabilecekleri düşünüp kurgulayıp vazgeçeceği tahminleri aldı başını gidiyor.

Bakın izleyiciler neler söylüyorlar: