Ana sayfa Sosyal Medya Hilmi Cem İntepe’nin Kapadokya’da bakışlarıyla kalp çaldı!

Hilmi Cem İntepe’nin Kapadokya’da bakışlarıyla kalp çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Survivor yarışmasında büyük üne kavuştuktan sonra dizilerin aranılan isimlerinden olan Hilmi Cem İntepe, kendisini geliştirmesiyle de dikkatleri çekiyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz karakteri ile dizilere adım attıktan sonra üst üste projelerde boy gösteren oyuncu, zaman içinde oyunculuk konusunda bir hayli gelişim sergiledi.

Çalıkuşu dizisinde Yusuf, Bodrum Masalı’ndı Kelebek ve Tük Yürek’te de Yiğit karakterlerine hayat veren Hilmi Cem İntepe, bu sezon ise Maria ile Mustafa isimli dizinin başrolünde yer aldı. Jessica May ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, kendisini de ne kadar çok geliştirdiğini farklı duyguları izleyicilere yansıtmayı başardığı sahnelerle sergiliyor.

Maria ile Mustafa bir dram hikayesi ve Mustafa karakterindeki oyuncu da birçok farklı sahnede yer alıyor. Sevinç, üzüntü, kaygı, korku ve bunlar gibi farklı duyguları içeren sahnelerde bunu izleyicilere hissettirmeyi başaran bir performans sergileyen oyuncu, takipçilerinden de büyük destek görmekte.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da Kapadokya’da mutlu olduğunu sergileyen oyuncu, zaman zaman setten veya bölgede yaptığı gezilerden paylaşımlarda yaparak, hayranları ile etkileşimde kalmaya çaba harcıyor.

Oyuncu yeni pozunda da özellikle bakışları ile takipçilerinin kalbini çaldı.

Hilmi Cem İntepe'nin Kapadokya'da bakışlarıyla kalp çaldı! 7