Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Ezo, Mucize Doktor dizisinde göründü! Güle güle Nazlı, hoşgeldin Ezo!

Ve Ezo, Mucize Doktor dizisinde göründü! Güle güle Nazlı, hoşgeldin Ezo!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da yeni değişimlere şahit olacağız. Dizinin hikayesinde bazı değişiklikler yaşanmak üzere. Otizmli doktor Ali Vefa’nın Nazlı ile ilişkisini bitirmeye karar vermesinin ardından, ortaya çıkan Ezo, neleri değiştirecek hep birlikte göreceğiz ama bu sürpriz misafir, Ali Vefa için yeni bir liman olacak gibi görünüyor!

Perşembe akşamı yayınlanacak olan 40. bölüm tanıtımında, Ezgi Asaroğlu’nun hayat verdiği Ezo, yüzünü ilk kez gösterdi. Nazlı’dan ayrılışının ardından hayatını yeniden düzenlemeye çalışan Ali Vefa, evini de değiştirecek. Yeni komşusu Ezo da burada çıkıyor karşısına.

Ali Vefa’nın hayatında Ezo’nun ne anlam ifade edeceği merak konusu. Yeni bir sevgili mi sorusunu da sorduran Ezo ile ilgili olarak tanıtımda yer aldığı sahnede “Hayat bazen kendini bize affettirmeye çalışıyor” sözü de dikkat çekiyor.

Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa’nın çalan kapıyı açıp karşısında Ezo’yu gördüğü o anda bu sözleri söylemesi, Ezo karakterinde bazı sürprizler saklı olduğunu da göstermekte.

Ezo’nun elinde yastık ve battaniye ile Ali Vefa’nın kapısına dayanmasından sonrası merak konusu. Bakalım bu ikili, iyi arkadaş olmayı mı başaracak, yoksa yeni bir aşk mı doğacak?

Ve Ezo, Mucize Doktor dizisinde göründü! Güle güle Nazlı, hoşgeldin Ezo! 7

Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Ezgi Asaroğlu, 3 yıldır ekranlarda yoktu. En son O Hayat Benim dizisinde oynamıştı. Asaroğlu, Mucize Doktor dizisine adeta yeni bir enerji ve heyecan katacağını ilk görüntüsüyle verdi bile.

Şimdi izleyenlerin meraklı bekleyişi başladı.  Aşk acısı çeken Ali Vefa, kendisini tamamen işine vermişken, Ezo çıkıp geliyor. Aslında Ali Vefa için başlangıçta Ezo, rahatsız edici bir karakter olarak ortaya çıkacak.

İşte yeni bölümden detaylar…

Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder.

Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır.

Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar.

Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır.

Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar.

Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

İşte Mucize Doktor dizisinin 40. bölümünden görüntüler: