Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 dizisinde koronavirüs şoku! Münibe Millet virüse yakalandı!

TRT1 dizisinde koronavirüs şoku! Münibe Millet virüse yakalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de bu sezon hafta içi günlük dizi olarak ekrana gelen aynı zamanda bir program özelliği de taşıyan Türkan Hanım’ın Konağı isimli yapımın oyuncularından birisinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Daha önce farklı projelerde de izleyicilerle buluşan Münibe Millet’in covid-19 testinin pozitif çıktığını gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından duyurdu. Dizi hayranları genç oyuncuyu, 2 sezon önce yer aldığı Gülperi dizisinden iyi tanıyor.

Gülperi’de İnci karakterini canlandıran Millet, tedavisini evinde sürdürüyor. Oyuncu, bu süreçte karantinada kalacak ve dizi çekimlerinde yer alamayacak. Oyuncu, Türkan Hanım’ın Konağı isimli dizide de Nurhayat isimli karaktere hayat veriyordu.

Şarkıcı Ceynur’un Dem isimli şarkısının klibinde de rol alması ile dikkat çeken oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü mezunudur.

Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nde de tiyatro dersleri alan oyuncu, sinema, dizi ve reklam olmak üzere birçok projede boy göstermişti.

Drama eğitmenliği ve seslendirmede yapmakta olan Münibe Millet; Hayat Bağları, Evdeki Yabancı, Yeditepe İstanbul, Gülperi, Türkan Hanım’ın Konağı gibi dizilerde rol aldı.