Ana sayfa Dizi Fragmanları Hızır’ı yaktılar! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hızır’ı yaktılar! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, eldeki stok bölümlerle yayınlarına devam ediyor. atv’nin sevilen yapımı 21 Nisan Salı akşamı da izleyicilerini ekran başına bekliyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Sergen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilmekte.

Hızır Çakırbeyli’nin düşmanları büyük bir plan kuruyor. Güçlü bir şekilde Hızır’ı masadan devirmenin planları bunlar. Başarılı olacaklar mı, yoksa bu büyük bir yanılgı mı? Dizinin son bölümünde Hurşit karakterinin ayrıldığını hatırlatalım. Yeni bölümde yeni bir ölüm var mı, bu da merakla beklenecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölümüyle yine büyük heyecan yaşatacak. “Hızır’ın aldığı yanlış kararlar bizi bu noktaya getirdi.Hızır’ı devireceğiz” sözlerinin uçuştuğu bir ortamda Behzat ne yapacak?

Savaşı bitirmenin yolu Hızır’ı masadan devirmek…Peki bu gerçekleşecek mi? Hızır ise “Amaçlarına ulaştılar beni yıktılar” diyor… İşte EDHD’nun 164. bölüm fragmanı: