Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinde her şey güzel de Kanal D’nin büyük bir sorunu var!

Hizmetçiler dizisinde her şey güzel de Kanal D’nin büyük bir sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Kanal D ekranında yakında Hizmetçiler dizisi izleyicilerle buluşacak. Meksika dizisi “Ellas son La Alegria Del Hogar”dan uyarlanan yapımda iddialı bir kadro buluştu.Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrollerde yer alan ünlü isimler.

Ancak Kanal D’nin büyük sorunu hangi güne yerleştireceği… Haftanın 7 günü için 2 gün boşlukta, bir de Afili Aşk gözden düştüğü için Çarşamba günleri boşaltılabilir.Şöyle bir kanalın durumunu görelim ve muhtemel günlere bir bakalım.

Pazartesi: Zalim İstanbul (Başarılı, yerinde kalır)
Salı: Hekimoğlu (Başarılı, yerinde kalır)
Çarşamba: Afili Aşk (Gözden düştü)
Perşembe: Sinema
Cuma: Arka Sokaklar (Başarılı, yerinde kalır)
Cumartesi: Sinema
Pazar: Çok Güzel Hareketler 2 (Başarılı, yerinde kalır)

Bu tablo da gösteriyor ki Perşembe ve Cumartesi için düşünülebilir… Tabii ki Afili Aşk ya final yapar ya da gün değişikliği yaşar ise Çarşamba günleri de düşünülebilir…

Perşembe yayınlanır ise karşısında Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova var ki, bu iki yapımın kemik izleyici kitlesinin arasına girmesi hiç de kolay olmaz. Bir de Güldür Güldür Show’un Perşembe gününe alındığını hatırlatalım.

Cumartesi için Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka yarışı var ve Kalk Gidelim’in de kendi kitlesi bulunuyor.

Şayet Çarşamba’ya gelir ise Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Adım Melek ve Zemheri dizileri ile rekabet etmek durumunda kalacak.

Bu tabloda en akılcıl gün Cumartesi olarak duruyor. Perşembe çok riskli bir seçim olur, intihar gibi bir şey belki de. Çarşamba ise ortada çok başarılı da olabilir, sonu kötü de bitebilir.

Sonuç olarak; Kanal D’nin önünde gün seçimi konusunda çok fazla da bir alternatif yok ve hangi güne koyarsa koysun, rakip dizilerle çok çetin bir yarış yaşanacaktır.