Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için bundan daha güzel iltifat olmaz!

Bir Zamanlar Çukurova için bundan daha güzel iltifat olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Bir Zamanlar Çukurova için yapılabilecek en güzel iltifat! atv ekranının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, Perşembe akşamları Mucize Doktor dizisinin müthiş reyting başarısına rağmen, kendi izleyicilerini ekran başına oturtmayı başarıyor. Dizi geçen sezonun en başarılı yapımıydı ve 2. sezonunda da yine başarısını sürdürüyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizi, Adana’da çekiliyor. Her yeni bölümü de büyük heyecan ve merak ile bekleniyor. Olayların hiç bitmediği, heyecanın hiç dinmediği, her sahnesinde izleyiciye keyif veren bir yapım.

Bir Zamanlar Çukurova için en güzel iltifatlardan birisi ise Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi. Koloğlu, dizide Ali Rahmet Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın oyunculuğunu babası Sadri Alışık’a benzetti:

Bir Zamanlar Çukurova için bundan daha güzel iltifat olmaz! 7

“Sanki Sadri Alışık…

Hünkâr’ın (Vahide Perçin) oğlu Demir’le ilgili gerçeği Ali Rahmet Fekeli’ye (Kerem Alışık) anlattığı sahneyi not aldım ‘Bir Zamanlar Çukurova’da… Birden sanki Sadri Alışık konuşuyordu. Gözümde, onun Yeşilçam filmlerindeki melodram sahneleri canlandı. Ev ahalisi izlerken saygıyla andı.”