Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinin gidişatı hiç iyi değil!

Hizmetçiler dizisinin gidişatı hiç iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında 3. bölümü 21 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan Hizmetçiler dizisi yeni hüsranın adı gibi… Algı Eke, Deniz Baysal, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde yer aldığı Hizmetçiler dizisinin ilk iki bölümünün reytingleri tatmin edici değildi.

Hizmetçiler 3. bölümü de büyük merak ve heyecanla bekleniyordu ama reyting sonuçları pek di iç açıcı gelmedi. Totalde 19. sırada yer alabilen Hizmetçiler, ABC1 grubunda 14. ve AB ise 8. durumda. Hizmetçiler dizisinin reyting oranları 3.5’un üzerine çıkamadı. Bu durum da yapımın geleceğinin tehlikede olduğunu işaret ediyor.

Hizmetçiler dizisi şanssız bir dönemde yayına başladı. 3. bölümü dün akşam ekrana geldi ve sadece AB grubunda 8. sıradan listeye girebildi. Total ve ABC1 gruplarında ilk 10 içinde bile değil. Hizmetçiler dizisi için koronavirüs önlemleri çerçevesinde dizilerin ne olacağının da belirsizleştiği bir ortamda pek de umutlu bir tablo yok.

Dizide çekimlere 16 Mart itibari ile kısmi erteleme gelmiş, 21 Mart itibariyle de tümüyle çekimler durdurulmuştu. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Fabrika Yapım imzalı dizinin geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyor, ancak tablonun çok da umutlu olmadığı ortada.