Ana sayfa Dizi Fragmanları Kirli Sepeti dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ın karakteri daha da çok önem kazandı!

Kirli Sepeti dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ın karakteri daha da çok önem kazandı!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti isimli dizi ile ekranda yerini almaya devam ediyor.

Pazar akşamları yayınlanan dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Emanet isimli dizi ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesini etkileyen Halil İbrahim Ceyhan da Murat karakteri ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Kirli Sepeti dizisi pazar akşamları etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile kendisine bir yer açmayı başardı. Yargı ve Teşkilat gibi uzun süredir başarıdan başarıya koşan iki yapım ile birlikte iyi reytingler alabilen Kirli Sepeti, bu sezonun dikkat çeken dizilerinden birisi oldu.

Halil İbrahim Ceyhan da iyi bir adam olarak öne çıkan Murat karakteri ile hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başardı. Oyuncu rolün hakkını verirken, hikayede de Murat’ın ön çıkmaya başlaması oyuncunun hayranlarının beklediği bir şeydi.

Kirli Sepeti dizisi 6. yeni bölümü birçok farklı olaya sahne olacak. Peki neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Darbe üstüne darbe alan Songül, üstesinden gelebileceklerine konsantre olur ve İlkgül’ün Canan’a borcunu ödeyebilmek için bulabildiği her işi yapmaya koyulur. Ama en büyük darbeyi İlkgül’ün yalanı ortaya çıktığında alacağını bilmiyordur.

Şermin, Medine’yi gördüklerini anlatırsa onu ve Canan’ı ifşa edip hapse attırmakla tehdit eder. Bu korkulu günlerinde Murat’ın yanında olmak bile Medine’yi uzun süre güvende hissetirmez çünkü siteye geri dönen Aylin’in tüm gazabı üzerindeder.

Aylin’in dişli bir avukat olan annesi Cavidan, Aylin ve Yasemin’i kanatları altına alır ve ikisini Krizantem Sitesi’ne gizli silahı Kıymet ile yeniden sokar. Kıymet, kadınların arasına sızmak için Hayriye ile yakınlaşır. Hayriye’nin yalnızlığına hemen derman olan Kıymet’in ise kimsenin bilmediği emelleri vardır.

Kirli Sepeti dizisinin 6. yeni bölümü 5 Kasım Pazar akşamı Fox TV ekranındaki yerini alacak.