Ana sayfa Sosyal Medya Hükümsüz dizisi öyle güçlü kadro ve hikaye ile geliyor ki, sarsılacaksınız!

Hükümsüz dizisi öyle güçlü kadro ve hikaye ile geliyor ki, sarsılacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda dikkat çeken diziler bulunuyor. Bu yapımlardan birisi de Hükümsüz isimli dizi… Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise Ömer Faruk Sorak…

Exxen’de en çok merak edilen dizilerden birisi olan Hükümsüz’ün başrolünde yer alan isimler ise göz dolduruyor. Burçin Terzioğlu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Hükümsüz ile dönüş yaptı. Poyraz Karayel’den sonra Hakan Muhafız isimli Netflix dizisinin yanı sıra Kurşun isimli Fox TV yapımında rol alan Terzioğlu, sezon başında Sadakatsiz ve Mucize Doktor’dan gelen teklifleri kabul etmemesi ile de dikkat çekmişti.

Burçin Terzioğlu, dizisinin afişini instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Hayranları büyük bir heyecan ve merakla Hükümsüz dizisini beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Hükümsüz dizisinin başrol oyuncularından birisi de Hande Doğandemir… Çok heyecanlı olduğunu belirterek afişi yayınlayan oyuncuya da takipçilerinden büyük bir destek geldi.

Hükümsüz dizisi öyle güçlü kadro ve hikaye ile geliyor ki, sarsılacaksınız! 8

Zümrüdüanka isimli diziden ayrılan İsmail Hacıoğlu da Hükümsüz’ün bir başka başrol oyuncusu ise Alican Yücesoy oldu.

“Engellenebilir her ölüm, cinayettir” sloganı ile yola çıkan Hükümsüz dizisi, kadın cinayetlerine yönelik çarpısı bir hikaye ile gelecek.

“Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri” olarak sunulan dizide gerçek hayatta yaşanan olaylara yer verilmesi bekleniyor.

Yapımcı Mustafa Uslu’nun eşi, Sinem Öztürk Uslu ise “Sevgili Annem Melek Uslu’ya ithaf olsun” ifadesiyle afişi paylaşarak dikkat çekti.

Hükümsüz dizisi öyle güçlü kadro ve hikaye ile geliyor ki, sarsılacaksınız! 9