Ana sayfa Dizi Haberleri Senaristler sürpriz mi yapacak? Halit dönecek mi? Talat Bulut, Yasak Elma için net konuştu!

Senaristler sürpriz mi yapacak? Halit dönecek mi? Talat Bulut, Yasak Elma için net konuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, 85. bölümle birlikte rotasını değiştirmiş ve bambaşka hikayelerle yoluna devam ederken, Halit Argun karakteriyle ilgili dizideki sürpriz gelişmeler, izleyiciyi “Halit dönüyor mu?” sorusuyla baş başa bırakmıştı. Merdivenden düşüp ölen Halit’in bir şekilde diziye dönmesi söz konusu mu tartışılıp duruyor ama bu konuya noktayı Talat Bulut koydu!

Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizsinin bu yıl 4. sezonu yayınlanmakta. Dizinin kilit karakterlerinden Halit’in 85. bölümde ölmesi herkesi şaşırtırken, aynı zamanda pek çok karakter de diziye veda etmişti o bölümde.

Lila, Kaya, Yiğit ve Kerim’in de ayrılmasıyla diziye yeni isimler dahil olmuştu. Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun katıldığı dizi, artık başka bir hikaye ile yoluna devam ediyor ama Halit kabusu hala sürüyor!

Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in Halit’in ölmediği şeklindeki sözleri kafaları karıştırırken, en net yanıtın alınacağı adres de tabii ki Talat Bulut’tu.

Oyuncu, tv100 kameralarına yaptığı röportajda 85. bölüm yer aldığı dizide, her türlü zorlu koşullara rağmen başarılı bir iş çıkardığını düşündüğünü söyledi ve reytingler yukarıdayken diziyi bırakmış olmaktan da keyif aldığını belirtti.

Senaristler sürpriz mi yapacak? Halit dönecek mi? Talat Bulut, Yasak Elma için net konuştu! 8

Halit Argun karakterinin gidişi için “Yapım ve senarist farklı bir durum yaratmak adına da seyirciyi biraz rahatlatmak, farklı bir format üzerinde gitmek adına da Halit karakterinin ölümüyle sonuçlandı bu iş” yorumunu yapan oyuncu, ‘Halit geri dönecek mi?’ sorusunu da biraz tiye alarak şu yanıtı verdi:

Senaristler sürpriz mi yapacak? Halit dönecek mi? Talat Bulut, Yasak Elma için net konuştu! 9

“Aslında Halit merdivenden yuvarlandı üç kadın tarafından itilip. Kafasını demire çarptı, sonra ‘hay Allah bayılmışım ben ya, ne oldu’ filan diye mi ayılacak yani? Yok, böyle bir şey yok. Zaten hem Yapım Fatih Aksoy olarak, hem ben birbirimize karşılıklı teşekkür ettik ve bunu ben paylaştım video olarak da ama tabii Halit’in merkez hikayede olması seyircinin beklentisini çok yükseltiyor. Böyle bir sürpriz olabileceği duygusunu yaratmak da o Yasak Elma’nın formatına uygun bir duygu ama Halit geri dönmüyor. Halit öldü ve bitti. Yeni bir kadroyla yeni bir iş yapılıyor. 86. bölüm reytingleri de zaten onu gösteriyor. Halit’in dirilmesine hiç bir zaman ihtiyaç yok!”

Talat Bulut’un bu açıklamasından sonra diziye dönmesini söz konusu olmadığı da anlaşılıyor. Oyuncu, Yasak Elma’dan ayrılmasından sonra kendisine bir dizi ve bir film teklifi geldiğini ama kabul etmediğini, biraz dinlenmek istediğini belirterek, Covid 19 salgını nedeniyle setlerde de bulaşma riski olduğunu hatırlatarak uzak olmayı tercih ettiğini de ifade etti.

“Dizide ne oluyor hiç bir fikrim yok!”

85. bölümde Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra diziyi pek de takip etmediği bir soruya verdiği yanıtla da belli oldu oyuncunun. Talat Bulut, Halit Argun ve diğer 4 karakterin daha diziden çıkarılması için “Hem yapımın hem de senaristlerin level atlamak gibi düşünelim. Gidebileceği kadar götürecekler. Ama nasıl gidiyor ne yapılıyor hiç bir fikrim yok. İçinde 85 bölüm bulundum ama beni ilgilendiren bir şey yok. O yapım ve senaristlerin işi” diye konuştu.