Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un yeni dizisine bir isim daha katıldı

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un yeni dizisine bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film’in hazırlıkları süren yeni dizisi Yaşı 19, kadrosuyla göz dolduruyor. Uzun süredir dizilerde yer almayan Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’u bir araya getiren dizi, usta isimlerin yanı sıra genç kadrosu ile de dikkatleri çeken bir yapım. Diziyle ilgili hazırlıklar sürerken yeni gelişmeler de merak uyandırıyor.

Kısa bir süre önce dizinin isminin Yaşı 19 olacağı gündeme gelmişti. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde yer alacağı dizide, Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Neslihan Arslan, Selen Uçer ve Rüçhan Çalışkur’un da rol alacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgide, kadroya bir oyuncunun daha katıldığını duyurdu. Daha önce ismi henüz hazırlıkları süren Bu Benim Masalım dizisi ile anılan Asena Keskinci de Yaşı 19 dizisinin kadrosuna katıldı.

Keskinci’nin Bu Benim Masalım isimli diziden zamanlaması kendisine uymadığı için ayrılma kararı aldığı ifade edilmekte. Oyuncu daha önce Parmaklıklar Ardında, Aliye, Bez Bebek, Yadigar, Yol Arkadaşım gibi yapımlar dışında Köstebekgiller, Aşk Tesadüfleri Sever, Ahlat Ağacı filmlerinde de oynadı.

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisine bir isim daha katıldı 8

Asena Keskinci, Bez Bebek dizisinde oynadığı Yağmur ile tanındı. 2001 doğumlu olan genç oyuncu, henüz 19 yaşında olmasına karşın pek çok yapımda rol almış bir isim.

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisine bir isim daha katıldı 9

Bu arada dizinin başrollerinden Hülya Avşar, son olarak 2015-2016 sezonunda Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Safiye Sultan rolünde oynamıştı.

Mehmet Aslantuğ ise en son Kardeş Çocukları dizisinde geçen yıl rol almıştı. Deniz Çakır da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan haksız şekilde gönderildikten sonra, Vurgun isimli dizide kısa süre yer almıştı.

Bu üç usta ismi buluşturan yeni dizi Yaşı 19’un diğer oyuncu kadrosu ve hikayesi de çok merak ediliyor.

Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar ise 25 yıl sonra yeniden aynı sette buluşacak. İkili daha önce Bir Kadının Anatomisi isimli filmde birlikte yer almıştı.