Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ına edilen küfürler için Melis Sezen’den olay söz!

Sadakatsiz’in Volkan’ına edilen küfürler için Melis Sezen’den olay söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, çok iyi bir başlangıç yaptı ve müthiş de bir ilerleme kaydetti. Dizi kısa sürede kemik bir izleyici grubu edindi ve iki haneli reyting oranlarına da erişerek Kuruluş Osman’a ciddi bir rakip olmayı başardı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen başrolde bulunuyor ve müthiş performansları ile de hayranlarını adeta mest ediyor. Cindoruk, daha önce Kadın dizisinde Sarp karakterine hayat vermişti. Yeni dizisinde ise bambaşka bir rolde… Oyuncu Kadın’dan Sadakatsiz’e farklı karakterleri yansıtma konusunda hiç tekrara düşmüyor ve çok da iyi işini başarıyor.

Volkan’ın karaktersiz bir adam olması durumu sosyal medyada eleştiri oklarının gelmesini de sağlıyor ama bu noktada Caner Cindoruk’un başarılı oyunculuğu da bir kez daha ortaya çıkmış oluyor. Cindoruk, instagram canlı yayınında partneri Melis Sezen ile bir araya geldi. Oyuncu, Volkan’ın yaptıklarını yapamayacağını, o pozisyona düşmeyeceğini söyledi.

Sadakatsiz'in Volkan'ına edilen küfürler için Melis Sezen'den olay söz! 7

Cindoruk, “Karakterimin yerinde sanırım olmazdım. Çünkü benim için erdem çok önemli. Sadık olabilmek, sadakat benim için çok önemli kavramlardır. Volkan’ın baktığı yerden hayata bakan birisi değilim. Çünkü Volkan, iki kadını sevebileceğine inanan, bunun için mücadele veren, hırslı bir adam. O yüzden onun yerinde olsam, bir kere birini seçersin. Bir şeyi seçmek başka seçmediğin şeyleri reddetmektir. Hayatta biraz öyle sanki” diye konuştu.

Sosyal medyada kendisine gelen küfür ve olumsuz yorumların da aslında Volkan’ın seçim yapmaması ve iki kadını da elinde tutmak istemesinden kaynaklandığını ifade eden Caner Cindoruk, “Bu yorumlarla ilgili de düşündükleri, gülüyorum aslında. Yer yer çok yaratıcı yorumlar oluyor” dedi.

Melis Sezen ise araya girerek, “Ama Volkan’da hak ediyor şimdi” diyerek sosyal medyadaki bu olumsuz tavrı haklı bulduğunu gülümseyerek ifade etti. Caner Cindoruk da karakterin gerçekten de bu olumsuz bakış açısını hak ettiğine katıldı…

En çok güldüğü yorumdan bahseden Caner Cindoruk, “2020’ye bir isim verilse Şerefsiz Volkan olurdu. 2020 adı gibi çok enteresan şeyler var” şeklinde konuştu.

İlk güldüğü yorumdan da bahseden Cindoruk, şunları anlattı:

“Volkan rolü için Caner Cindoruk’u çok mu aramışlar, benim bildiğim daha iyi birisi var gibi, herkes kendi sevgilisi üzerinden, aldatılmışlığı üzerinden yorumlarda bulundu. Bu yorumların geliyor oluşu, bir oyuncu olarak benim için çok güzel bir duygu. Her şey kahraman olacak diye bir şey yok. Bizim dizimizde format olarak zaaflı karakterler olan bir dizi. O zaafları elimizden geldiğince, parlatmaya, oyunculuğumuzu da güçlendirmeye çalışıyoruz.”