Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol afetlerde ortaya çıkıyor, yardımseverliği ile gönülleri kazanıyor!

İbrahim Çelikkol afetlerde ortaya çıkıyor, yardımseverliği ile gönülleri kazanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un yaz aylarında Türkiye’yi derinden yaralayan orman yangınları sırasında itfaiye personeline yardım için bölgede çalışmalar yapması büyük takdir toplamıştı.

İbrahim Çelilkkol, bu büyük yangınlar sırasında kendisini öne çıkartan bir şey yapmasa bile çevrede onu tanıyanlar tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlarla gündeme gelmişti. Orman yangınları sırasındaki bu fedakar tavrı ile övgü alan İbrahim Çelikkol’un şimdi de Kahramanmaraş’ı sarsan iki büyük deprem felaketi sonrasında yeniden yardımseverlik faaliyetlerine başlaması dikkatlerden kaçmadı.

İbrahim Çelikkol afetlerde ortaya çıkıyor, yardımseverliği ile gönülleri kazanıyor! 8

Kendi aracı ile depremin ilk günü Hatay’a gittiği ortaya çıkan oyuncu, hem yardım malzemeleri götürdü hem de bölgede ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için çaba sergiledi.

Kişilik olarak da zorlu doğa koşullarında yaşamayı bilmesi ve buna yönelik kendini eğitmesinin de verdiği imkan ile İbrahim Çelikkol, bir kez daha böyle zorlu bir yardımseverlik faaliyetine girişti.

Oyuncunun çeşitli ilçelere ve köylere giderek de oradaki vatandaşlara yardımcı olmak için elinden geleni yaptığı, off-road aracı ile doğa koşullarına direnerek arama kurtarma faaliyetlerine yardımcı olduğu bilgisi basına da yansıdı. İnstagram hesabı üzerinden de birçok paylaşım yaparak insanların seslerinin yayılmasına öncülük eden, depremzedelere yönlendirmelerde bulunan oyuncu, bu çabaları ile bir kez daha takdir kazandı.

İbrahim Çelikkol afetlerde ortaya çıkıyor, yardımseverliği ile gönülleri kazanıyor! 9

Önce orman yangınları, ardından da deprem felaketinde İbrahim Çelikkol kendisini öne çıkartmadan, hiçbir reklam yapma kaygısı duymadan, sessiz ama derinden bir yardımseverlik sergileyerek insanı bakış açısını da ortaya koymuş oldu.

En son Kuş Uçusu isimli dizinin ikinci sezonu için sette olan oyuncu, halkın desteğe ihtiyacı olduğu her anda onların yanında olmayı kendisine bir görev olarak kabul ediyor.