Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol, diziden ayrılıyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir hayranları bunu konuşuyor!

İbrahim Çelikkol, diziden ayrılıyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir hayranları bunu konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterinin geldiği noktaya bakınca bir çok dizi hayranı, karakterin artık diziden çıkabileceğini düşünmeye başladı.

Mehdi ile Zeynep’in bağı tamamen koptu. 25. bölümde Mehdi’nin Zeynep’i zorla kaçırması, onu alıkoyması, ne söylediğine, ne istediğine bile hiç dikkat etmemesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Zeynep korkuyor ama Mehdi, hala onu kendisini seven koruduğu eşi gibi düşünüyor.

Oysa ki Zeynep, Mehdi’nin bu pervasız tavırlarının nerelere gidebileceğinden endişe ediyor. Zeynep, kaçıp kurtulmak istiyor. Mehdi ise ona hala derdini anlatma hedefinde… Gelinen son nokta ise Mehdi’nin Zeynep’i zorla kaçırıp psikopatlık derecesini sergilemesine kadar vardı.

Bu arada Barış ile Zeynep arasında da aşk kıvılcımları başladı. İşte dizide böyle gelişmeler olunca da izleyiciler Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un yakında diziden ayrılabileceğini düşünmeye başladı. Sosyal medyada da bu konu sıklıkla sorulmaya başlandı.

Ancak gelen bilgiler Mehdi karakterinin hikayede var olacağı ve İbrahim Çelikkol’un da ayrılması gibi bir durumun olmadığı şeklinde… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İbrahim Çelikkol, yoluna devam ediyor, dizide bir değişiklik gözükmüyor.