Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’a övgü, Demet Özdemir’e eleştiri var!

İbrahim Çelikkol’a övgü, Demet Özdemir’e eleştiri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol tamam ama Demet Özdemir’de sıkıntı var! tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başarılı reyting oranları ile iyi bir çıkışa imzasını attı. Dizi gerçek bir haya hikayesinden esinlenilerek kurgulandığı için de izleyiciler tarafından gerçeklik algısı yüksek bir şekilde takip ediliyor.

Dram rollerinde de başarılı olabileceğini ispat eden Demet Özdemir’in oyunculuğu noktasında kimsenin itirazı yok. Ancak dizinin senaryosuna ve özellikle de repliklere yönelik sosyal medyada da yer alan kimi eleştiriler, daha da artıyor.

Akşam gazetesinden Barış Kocaoğlu da benzer bir noktada durmuş ve “Ama senaristler Demet Özdemir’e replik yazmamakta ısrarcılar… İlk bölümden itibaren takip ediyorum görüntü var, ses yok… Demet ya ağlıyor, ya donuk donuk bakıyor ya da poz veriyor” diyerek bu durumun sıkıcı olmaya başladığını vurguladı.

Demet Özdemir’in dizide daha aktif şekilde yer alabilmesinin yolu repliklerinin farklılaşmasında yatıyor. Senaristler bu eleştirilere kulak assa iyi olur.

İbrahim Çelikkol ise Özdemir’e gösterilen müthiş ilginin gölgesinde kaldı. Ancak oyunculuk anlamında tam da kendisinden beklenen müthiş bir performans ile hayranlık kazanmaya devam ediyor.