Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV dizisi bekleneni veremedi! Tehlike çanları çalmaya başladı!

Show TV dizisi bekleneni veremedi! Tehlike çanları çalmaya başladı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Pana Film, yapımcılığı ve genel yönetmenliği ise Necati Şaşmaz’ın yaptığı dizisi ‘Nöbet’ dizisi 4. bölümünü geride bıraktı.

Askeri temalı bir dizi olan ‘Nöbet’ konusu nedeniyle ‘Söz’ ve ‘Savaşçı’ dizilerini andırıyor ve bu iki diziye rakip olarak gösteriliyordu.

Show TV dizisi bekleneni veremedi! Tehlike çanları çalmaya başladı! 7

Ancak dizinin aldığı reyting oranları çok iç açıcı olmadı.

3 sezondur ekranda olan Söz ve Savaşçı’nın konu olarak tıkandığı bir dönemde askeri temalı dizi seven izleyicilere yeni bir alternatif olması beklenen dizi bu iki dizinin başarısını yakalayamadı.

Geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelen 4. bölümüyle Total grubunda 2.62 reytingle 17. AB grubunda 2.27 reytingle 14. sırada yer alan dizi için tehlike çanları çalmaya başlamış gibi görünüyor.

Bu durumda 2. sezonda ekranda olması zor görünen diziyi seven izleyenler final haberinin gelmesinden korktuklarını dile getiriyor.

İzleyenler dizide daha güçlü oyuncular görmek istediklerini, senaryoda eksik kalan bir şeylerin olduğunu, konuların heyecanlı anlatılmadığını düşünüyor.

Bazı izleyenler ise Necati Şaşmaz’ın yapımcılıkta başarılı olamadığını savunarak “Yapımcılığı Raci Şaşmaz’a bırakıp kendisi sadece dizilerde oynasın” yorumunda bulundu.

Nöbet dizisinin kadrosunda; Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci gibi oyuncular bulunuyor.