Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İçerde’nin Melek’i Bensu Soral’dan yeni dizi bekleyen hayranlarına mesaj!

İçerde’nin Melek’i Bensu Soral’dan yeni dizi bekleyen hayranlarına mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral’ın kız kardeşi Bensu Soral, 2012 yılında Yol Ayırımı dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde; Vicdaan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar ve İçerde dizilerinde yer aldı. Melek karakteriyle İçerde’deki performansı ile akılda kalan oyuncu, 2017 yılında biten bu projenin ardından bir daha dizi setlerine dönmedi.

Doru, Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filmlerde de rol alan Bensu Soral, bir projede yer almak istese de hem gelen teklifleri uygun bulmaması hem de koronavirüs tedirginliği nedeniyle henüz bir adım atmadı. Ünlü oyuncu, Nişantaşı’nda Snob Magazin kameralarına konuştu.

2018 yılında Hakan Baş ile evlenen ve mutlu birlikteliğine de devam eden ünlü oyuncu, koronavirüs nedeniyle büyük tedirginlik yaşıyor. Oyuncu, “Gelmek zorunda olduğum yerlere geliyorum. Onun dışında genelde evdeyim. Çok dikkat ediyorum, çok özen gösteriyorum. Ben zaten normal hayatta da evde vakit geçiren bir insanım. Burada da işim olduğunca, çıkmak zorunda kaldığımda çıkıyorum” açıklamasını yaptı.

Bu dönemde koronavirüsten çok fazla etkilenen kişilerden birisi olduğunu belirten Bensu Soral, çevresinde çok fazla kişinin virüse yakalandığını da anlattı.

Genç oyuncu, “Çevremizde o kadar çok korona var ki artık. O yüzden çok dikkat ediyoruz tabii ki. Elimizden geleni yapıyoruz ama hayatta devam ediyor” dedi.

Omuz ameliyatı olduğunu ve o zaman test yapıldığını ve negatif çıktığını belirten oyuncu, şimdilik bir projesinin de olmadığını anlattı.