Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizdeki Ateş dizisinde avukat adaylarının başı büyük dertte!

İçimizdeki Ateş dizisinde avukat adaylarının başı büyük dertte!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisi bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor.

‘İçimizdeki Ateş’te bu hafta neler olacak? İşte detaylar:  Ege’nin müthiş planıyla kavga anının videosunu Doğan Yener’e gönderen kişinin kim olduğu ortaya çıkar. Ege stajlarını yakacak videoyu Doğan Yener’den gizlemeye çalışır.

Mert ve Bahar, Doğan Yener’den gizli onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürerken başları fena halde belaya girer. Hale Tahsin’i bir kadınla görür ve hiç zaman kaybetmeden annesine gördüklerini anlatır.

Nuran, Tahsin’i takip eder ve onun karanlık yüzünü ortaya çıkaracak bir ipucu yakalar. Diğer yanda Mert ve Bahar, Doğan Yener’den gizli olarak onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürer ancak başları fena halde belaya girer.

Doğan ve Tülin’in kızları İpek’in ölümüne sebep olan gerçek katil ortaya çıkacak mıdır? Hale, annesini terk edebilecek mi? Nuran kızını kaybetmemek için Tahsin’den vazgeçebilecek mi? Bahar, Mert’e evlerinin ipotek olduğunu söyleyecek mi? Bu durum ikili arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek?

‘İçimizdeki Ateş’ üçüncü bölümüyle bu akşam saat 20.00’de.