Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinin ardından yeniden sete çıktı!

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinin ardından yeniden sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadınlara yönelik olarak dikkatleri çeken Aslında Özgürsün isimli dizinin ardından Gain platformunda bir başka proje için daha heyecanlı bir bekleyiş var. Daha önce hazırlıkları konusunda detayların ortaya çıktığı Etkileyici isimli dizinin çekimleri devam ediyor.

Gain platformunda yakın zamanda dikkatleri üzerine çekmesi beklenen Etkileyici dizisinde Aslıhan Malbora ile Mehmet Aykaç’ın da katılması, oyuncu kadrosunun güçlenmesini sağladı. Üç Kuruş, tek sezonluk bir dizi olarak yayın hayatını tamamladı.

Leyla isimli karakter ile büyük popülerlik elde eden Aslıhan Malbora da bir süre dinlendikten sonra Etkileyici isimli dijital dizi ile birlikte yeniden sete çıkmış oldu.

Yeni sezonda Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen ve Ay Yapım imzasını taşıyan Yerli Beverly Hills dizisi olarak tarif edilen yeni proje için Aslıhan Malbora ile anlaşma sağlandığına yönelik haberler de geliyor.

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinin ardından yeniden sete çıktı! 7

Oyuncu yaz döneminde Etkileyici isimli dizinin ikinci sezonunda yer alırken, Ağustos ayında çekimleri başlaması beklenen yeni televizyon dizisiyle de kış dönemi için adresini belirlemiş oldu.

Etkileyici dizisinde yine Leyla karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, bir sosyal medya fenomeni olarak hikayede yer alacak. İlk sezonda iyi performans sergileyerek hayranlarını memnun eden oyuncu, ikinci sezonda da yine iyi bir oyunculuk ortaya koyacaktır.

10 bölüm sürecek olan ikinci sezonda yer alacak olan bir diğer oyuncu Mehmet Aykaç oldu. Oyuncunun hikayede stalker olarak yer alması bekleniyor.