Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncusu Demirhan Demircioğlu’na hayatının fırsatı çıktı!

İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncusu Demirhan Demircioğlu’na hayatının fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan dizilerden birisi de İçimizdeki Ateş. İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan dizinin başrollerinde yer alan 4 genç isim oldu. Bu isimler arasında Demirhan Demircioğlu pek de tanınmayan birisi. Diğer 3 oyuncuyu birbirinden farklı projelerde izleyenler, Demirhan Demircioğlu’nu ise çok merak ediyor.

Dizinin hikayesinde Mert Karaman karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, Gizem Arıkan ile partnerlik yapacak. Stajyer avukat olan Bahar Sayın ile Mert Karaman ikilisinin fotoğrafları da paylaşılmaya başlandı… Dizinin setinde güzel bir ortam oluştu ve genç oyuncular da iyi bir kaynaşma yaşadı.

Dizinin yayınlanan fragmanlarına da ilgi büyük oldu. Dizi 23 Haziran Perşembe günü ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Demirhan Demircioğlu hikayenin belkemiği olan karakterlerden birisini canlandırıyor ama daha önce hangi projelerde yer aldığını birçok kişi bilmiyor.

İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncusu Demirhan Demircioğlu'na hayatının fırsatı çıktı! 7

1993 yılında dünyaya gelen oyuncu, aynı zamanda müzikle de uğraşıyor. 2020 yılında Hekimoğlu isimli dizideki Kerem karakteri ile ekranda yer alan Demirhan Demircioğlu’nun ikinci projesi de İçimizdeki Ateş oldu.

Genç oyuncu, aynı zamanda çeşitli reklam filmleriyle de ekranlarda yer almıştı. Oyuncu, “Güzel bir ekip, bütün ekip olarak bir aile gibi olacağımızı hissettiriyor, şimdiki aşamada bile…” diye konuştu.

Mert karakteri de hikayede ailesine iyi bir hayat sunmak isteyen bir genç adam. Demirhan Demircioğlu, “Çok çabalayan, kısa yoldan değil, uzun ve legal yolları tercih ederek mücadele eden bir karakter” diye konuştu.

Mert karakteri hikayede bir hukuk bürosunda işe başlayan ve avukat adayı olarak da hırslı bir şekilde işine sarılan bir karakter olacak. Demirhan Demircioğlu için ise bu rol aslında çıkış projesi ve başrolde yer alması hem büyük bir şans hem de önemli bir sorumluluk olarak gözüküyor.