Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisi biterken, gönüllerde bir yara olarak kaldı!

Kaderimin Oyunu dizisi biterken, gönüllerde bir yara olarak kaldı!

tarafından ker_def

Kaderimin Oyunu dizisi bu sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi oldu. Akın Akınözü ve Öykü Karayel gibi çok sevilen iki ismin bir araya gelmesi diziyi önemli bir noktaya taşıdı… Sarp Apak’ın bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı dram performansı ile başarısı da konuşuldu. Meriç Aral da Helin karakterinde başrolün hakkını verdi.

Kaderimin Oyunu dizisi daha yeni başladığında büyük ilgi çekmişti. Bir ara ilgi azalmaya başlayınca yapımcı NGM Medya ile Star TV, ikinci sezon için de anlaşma yapmış ve dizinin gelecek sezonda da devam edeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak hikaye beklendiği gibi etkili olmadı. Diziden büyük beklentileri olan izleyiciler senaryo sorunlarına itiraz etti. Kaderimin Oyunu, Akın Akınözü hayranları adına gönüllerde bir yara olarak kaldı.

Kaderimin Oyunu dizisi biterken, gönüllerde bir yara olarak kaldı! 1

26. bölümü ile birlikte 17 Haziran Cuma günü final yapacak olan dizinin beklendiği kadar büyük başarı kazanamasa bile, yine de geniş bir izleyici grubunu etkisi altına aldığını söylemek gerekiyor. Dizi, Star TV’nin verdiği fırsat ile 26. bölüme kadar devam edebilme şansı elde etti. Yoksa reytingleri uzun süredir sorunluydu.

Peki dizinin final bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte finalden bazı detaylar ve fragman:
Cemal’in Asiye’ye aşk itirafını duyan Helin kandırıldığını düşünmektedir. Öfkesine hakim olamayan Helin’e tüm acı gerçeği bir tokat gibi gösteren Nedret olur.

Kaderimin Oyunu dizisi biterken, gönüllerde bir yara olarak kaldı! 2

Asiye’nin Cemal’i affetmesi üzerine daha fazla beklemek istemeyen Cemal harekete geçer. Herkese ve her şeye rağmen yan yana durmayı başaran Asiye ve Cemal masal gibi bir gelecek kurmak için adım atarlar…